FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Imagini socante - Tanar inconstient cazut in strada in Baia Mare. Barbat decedat langa poarta casei in Inau

Imagini socante in Baia Mare si Inau (oras Targu Lapus) astazi dupa amiaza. In ambele cazuri au intervenit politistii si echipajele medicale.

Baia Mare


Un tanar a cazut inconstient in strada pe bulevardul Traian in apropiere de Gara CFR. Cetatenii au sarit imediat sa ii dea o mana de ajutor si au sunat la 112. La fata locului s-au deplasat echipajele medicale si echipaje de politie.

INAU

In localitatea Inau in schimb mai multi tineri care se intorceau de la o plimbare off-road au zarit un barbat cazut langa poarta de la intrarea din curtea unei gospodarii. Au sunat la 112 cerand ajutor. Din pacate medicii nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul batranului. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Vom reveni cu imagini video in cel mai scurt timp posibil

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Imagini socante - Tanar inconstient cazut in strada in Baia Mare. Barbat decedat langa poarta casei in Inau apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros
Citeste
Primul muzeu din Romania, dedicat cainilor strazii, inaugurat duminica. 4 octombrie, Ziua Internationala a Animalelor fara Stapan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.