Foto/video – accident intre o masina si o caruta

In Ajun de An Nou, mai multe persoane au ajuns la spital, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier. Un autoturism s-a ciocnit cu un atelaj, in localitatea Nepos, pe DN17 D.

Accidentul s-a produs in urma cu putin timp pe DN17 D, la iesire din localitatea Nepos. Din primele informatii rezulta faptul ca un autoturism s-a ciocnit cu un atelaj hipo, incarcat cu fan.

In urma impactului, caruta a fost distrusa, iar calul a murit, intrand practic in masina prin parbriz. Carutasul a suferit si el multiple traumatisme. Ranit a fost si soferul autoturismului. Martorii spun ca soferul autoturismului ar fi intrat intr-o depasire, ar fi pierdut controlul masinii si ar fi lovit cu putere atelajul, pe care n-a mai putut sa-l evite.

"Din accident au rezultat patru victime constiente, cooperante, doua aflate in autoturism si doua in atelaj. Dinte victimele din autoturism, una prezinta un traumatism cranio-cerebral, iar cealalta excoriatii. Victimele din atelaj prezinta multiple traumatisme. Acestea vor fi transportate la Compartimentul de Primiri Urgente Nasaud pentru continuarea investigatiilor medicale", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bistrita, Cristina Racila.

"Din primele verificari, autoturismul s-ar fi angajat intr-o depasire neregulamentara, moment in care a intrat in coliziune frontala cu atelajul hipo care circula din sens opus si care nu era semnalizat corespunzator; Cei doi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul soferului si sub 0,1 in cazul carutasului", a declarat Crina Sirb, purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud.

Ce alimente trebuie sa consumam de Revelion/ Sfaturile nutritionistilor
Citeste
Euro incheie anul la cel mai ridicat nivel din ultima luna, iar francul, la maximul a 17 luni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.