FOTO/VIDEO – ACCIDENT IN ZONA SIGHETU MARMAtIEI / ACTUALIZARE: Barbat impuscat mortal la o partida de vanatoare

In zona Sighet, “La Lopeti”, s-a petrecut un grav incident: un barbat care era la o partida de vanatoare a fost impuscat, are doua plagi, este instabil si cu semne vitale precare.

Accesul la accidentat, pe o portiune de mai bine de 3 km si jumatate se poate face doar cu autoutilitare 4×4.

Echipajele de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures se deplaseaza in zona mentionata. In zona s-a deplasat si un echipaj de la Ambulanta Sighetu Marmatiei.
Avand in vedere situatia accidentatului comunicata de apelant s-a solicitat sprijin aero de la baza Tg Mures.

Actualizare

Salvatorii montani au ajuns impreuna cu echipajul de la Ambulanta Sighetu Marmatiei si cu echipajul de la Politia Sighetu Marmatiei la victima la ora 08.40.Din pacate victima prezenta leziuni si plagi incompatibile cu viata fiind gasita decedata.Dupa protocolul care se instituie in astfel de cazuri, salvatorii montani vor proceda la extragerea si transportul victimei pana la echipajul IML dupa care se vor retrage in baza Salvamont.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi, 05 octombrie, ora 07.25, Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a fost sesizat de catre un barbat de 66 de ani, cu privire la faptul ca in timp ce se afla la vanatoare si-a impuscat accidental colegul, in varsta de 71 de ani.

Din pacate in urma leziunilor suferite victima a decedat.

Din verificarile efectuate pana in acest moment, politistii au constatat faptul ca cei doi barbati se aflau la vanatoare in locul numit “La Lopeti” din municipiul Sighetu Marmatiei, fara a detine autorizatie in acest sens.

Barbatul de 66 de ani este detinator legal de arme si munitii de vanatoare.

In cauza politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa, uz de arma letala fara drept si braconaj cinegetic.

Articolul FOTO/VIDEO – ACCIDENT IN ZONA SIGHETU MARMAtIEI / ACTUALIZARE: Barbat impuscat mortal la o partida de vanatoare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 5 octombrie 2020: S-a ajuns la 119 decese in Maramures (inca 2). In judet, in total, 2.215 cazuri de la inceput (23 noi). In tara, 1.591 infectari intr-o zi de weekend
Citeste
ZI NEAGRA IN MARAMURES – Cadavru gasit in curtea unei case si un barbat mort dupa remorca unui tractor care transporta vaci a trecut peste el
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.