FOTO: VISEU DE JOS - A lovit un podet si s-a rasturnat pe capota. Un tanar a ramas incarcerat


In intervalul 21.11-23.11.2020, pompierii maramureseni au intervenit in cazul a 6 situatii de urgenta.

Astazi, 23.11., in jurul orei 2:40, pompierii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, care a ramas incarcerata in urma producerii unui accident rutier pe DN18 la Viseu de Jos. Victima, in varsta de 21 de ani, a fost transportata la spital de catre echipajul de prim ajutor S.M.U.R.D. Autoturismul era inmatriculat in judetul Suceava.

*****

Sambata, 22.11., pompierii baimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj. Focul a distrus compartimentul motor si habitaclul utilajului. La Viseu de Jos, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum. Din fericire a ars doar funinginea din cosul de evacuare.

Duminica, 22.11, pompierii sigheteni au fost solicitati sa intervina in Sapanta, unde un incendiu a izbucnit in casa unei scari. Flacarile au distrus 1 metru patrat de izolatie din polistiren, un tablou electric si 2 metri liniari de cablu electric. Garda de Interventie Bogdan Voda a lichidat un incediu in localitatea Stramtura. Militarii au actionat cu 2 echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor. Flacarile au distrus circa 35 de metri patrati din acoperisul unei case din lemn. De asemenea, in urma incendiului au ars si peretii portanti ai casei si diverse obiecte de mobilier si materiale textile. La Baia Sprie, pompierii din cadrul Detasamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o claie de fan. Au ars circa 500 kg de fan.

Comenteaza cu Facebook

Citeste si

Articolul FOTO: VISEU DE JOS - A lovit un podet si s-a rasturnat pe capota. Un tanar a ramas incarcerat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vasile Boitor: "Pentru agricultura romaneasca PSD propune trei piloni si cinci directii strategice"
Citeste
INCENDIU IN MARAMURES – Imagini din mijlocul luptei cu focul care mistuie o casa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.