FOTO, VIDEO: Un tanar maramuresean arestat 30 de zile pentru trafic de droguri

Politistii de frontiera maramureseni si lucratori din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramures, sub coordonarea D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Maramures, au efectuat trei perchezitii domiciliare pe raza localitatii Rona de Sus – judetul Maramures la persoane implicate in traficul de droguri.

Fata de un tanar in varsta de 22 de ani, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Maramures a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc.

Politistii de frontiera maramureseni si lucratori de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Maramures, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramures, au demarat activitati specifice in vederea identificarii si probarii activitatii infractionale a unor cetateni romani care actionau coordonat la savarsirea infractiunii de ,,trafic de droguri de risc", cu scopul de a obtine beneficii financiare.

Astfel, in ziua de 16 octombrie a.c., in baza autorizatiilor de perchezitie emise de catre Judecatoria Maramures, oamenii legii au descins la trei domicilii de pe raza localitatii Rona de Sus - judetul Maramures, la persoane implicate in activitati de trafic de droguri.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor mai multe bunuri, astfel: 72 gr cannabis, 26 plante de cannabis, 120 comprimate M.D.M.A. (metilendioximetamfetamina), seminte cannabis, mai multe pachete cu tigari de provenienta Belarus si Duty Free, suma de 20.000 lei, 3 statii de emisie receptie, precum si alte elemente probatorii si inscrisuri.

In urma probatoriului administrat in cauza, s-a dispus punerea in aplicare a unui mandat de aducere fata de un tanar in varsta de 22 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures, pentru comiterea infractiuniilor de trafic de droguri de risc si mare risc.

Cercetarile sunt continuate de procuror D.I.I.C.O.T. - B.T. Maramures, care a dispus in cursul zilei de 16 octombrie retinerea pentru 24 de ore a barbatului.

In cursul zilei de azi, 17 octombrie, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Maramures a dispus pentru persoana in cauza masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

La actiune au participat 18 politisti de frontiera cu 6 autospeciale, precum si un ofiter din cadrul S.C.C.O. Maramures.

Actiunea a fost realizata cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale.

Articolul FOTO, VIDEO: Un tanar maramuresean arestat 30 de zile pentru trafic de droguri apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus in Romania. Numarul unitatilor de invatamant care functioneaza in scenariul rosu a depasit 1.000
Citeste
ULTIMA ORA: Impact violent pe DN 18, in Pasul Hera (GALERIE FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.