FOTO, VIDEO: Teapa data de patru familii din Maramures. Au petrecut la Felix un sejur exclusivist, dar… "au uitat" sa plateasca suma de 12.000 lei!


Patru familii din Maramures, opt adulti si patru copii, au decis sa se distreze la Hotelul Prezident din Felix, saptamana trecuta. S-au cazat de vineri cu rezervare pana duminica. Sambata au trecut la dezmat, scandal, consum nelimitat de bauturi scumpe si meniuri exclusiviste. Au vandalizat piscina, camerele de hotel, s-au dat in spectacol, iar duminica seara s-au facut nevazuti fugind pe usa din dos, uitand sa-si achite consumatia si cazarea.

Angajatii hotelului au descoperit faptul ca maramuresenii au fugit duminica seara in jurul orei 21.00, dupa ce au vizionat inregistrarile, pe care ulterior le-au predat politiei.
Purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, Ioana Lascau, a transmis: "Reprezentantii hotelului President au depus, vineri dimineata, o plangere penala la Politia statiunii Baile Felix impotriva a patru familii din judetul Maramures, sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz de incredere prin fraudarea creditorului si distrugere".

"Au fost patru familii din Maramures, inregistrat pe numele de Herman si Pop. Au facut rezervare si s-au cazat de vineri pana duminica. Sambata dupa-amiaza au facut comenzi destul de consistente la bar si la restaurant. Seara, in jurul orei 21.30, au inceput sa faca galagie si la piscina, sa deranjeze clientii. Nu s-au potolit, am fost nevoiti sa chemam politia. S-au mai linistit putin, dar spre dimineata au continuat in camera cu spectacolul. Duminica, la ora 12.00, i-au sunat colegii de la receptie pentru a preda camera, turistii au mentionat ca nu pot pleca acasa, deoarece au baut noaptea si sunt mahmuri, au solicitat inca o noapte de cazare. Au spus ca merg la restaurant sa serveasca masa si revin ulterior. Pe la 9 si ceva au revenit sa intrebe ce suma au de plata. Li s-a facut nota de plata finala, cu cazare/masa si tot ce au mai consumat. Au solicitat ca factura sa fie pe persoana juridica mentionand ca vor face plata prin transfer bancar. Duminica pe la ora 21.45 au plecat pe furis folosind usa de serviciu a hotelului, fara sa achite", a mentionat patronul hotelului President, Fechete Dumitru.

Cine sunt teparii: POP OCTAVIAN EMANUEL (foto) domiciliat in Baia Mare, strada Dimitrie Cantemir, nr. 7/2, insa isi face veacul in Ocolis pe strada Culturii nr.85, si HERMAN PAUL din Mocira. Firma pe care au inregistrat consumatia si cazarea au facturat-o pe BUILDPOE CONSTRUCT SRL din localitatea Ocolis.

Articolul FOTO, VIDEO: Teapa data de patru familii din Maramures. Au petrecut la Felix un sejur exclusivist, dar… "au uitat" sa plateasca suma de 12.000 lei! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO: Troita inaltata in memoria padurarului Liviu Pop, ucis in urma cu un an
Citeste
TEAPA DE ZILE MARI – Patru familii din Maramures au facut PRAPAD intr-un hotel din Bihor, apoi au fugit fara sa plateasca
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.