FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Urmarit de politie, un sofer beat si fara permis a lovit o masina apoi s-a oprit intr-o terasa la Somcuta Mare

Si-au vazut moartea cu ochii in aceasta seara. Mai multi tineri din Somcuta Mare care erau pe o terasa din centrul orasului au reusit sa se fereasca la milimetru de o masina scapata de sub control. Politistii il urmareau deja de cativa kilometri pe DN1C Satulung – Somcuta Mare.

Conform acestora un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice dar si fara a poseda permis de conducere a urcat la volanul unui autoturism. In centrul orasului Somcuta Mare acesta a lovit un autoturism, apoi a intrat cu vehiculul direct intr-o terasa pe care se aflau mai multi tineri.

O persoana din cele 6 aflate pe terasa a fost ranita. Un echipaj SMURD a preluat victima si a transportat-o la spital. Politistii au deschis dosar de cercetare penala pe numele autorului.

Stire in actualizare

Articolul FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Urmarit de politie, un sofer beat si fara permis a lovit o masina apoi s-a oprit intr-o terasa la Somcuta Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO: Un sofer beat a intrat cu masina intr-o terasa la Somcuta Mare
Citeste
FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Urmarit de politie, un sofer beat si fara permis a lovit doua masini apoi s-a oprit intr-o terasa la Somcuta Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.