FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Trei masini distruse intr-o intersectie din Borsa. Soferul vinovat a disparut de la fata locului (ACTUALIZARE)

Un accident deosebit de grav s-a produs in aceasta seara, in jurul orei 18.30, pe strada Libertatii din Borsa (DN 18). Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism ar fi circulat cu viteza excesiva, a patruns in intersectie si s-a izbit de un alt autoturism.

In urma impactului masina lovita a fost proiectata intr-un alt autoturism. Niciuna dintre cele trei vehicule implicate in accident nu a ramas pe carosabil: unul a fost proiectat intr-un stalp, celalalt in peretele unei case, al treilea pe trotuarul de pe sensul opus.
Masinile implicate au fost inmatriculate in Maramures, Bistrita Nasaud si Covasna.

Conform surselor noastre in autoturismul care circula cu viteza s-ar fi aflat mai multe persoane certate cu legea din Borsa, amintindu-l doar pe celebrul Colt Alb.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Ieri, 09 octombrie, ora 17.21, politistii din Borsa au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Libertatii din oras, a avut loc un accident rutier.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un tanar de 29 ani, in timp ce conducea un autoturism, a acrosat un alt autovehicul aflat in trafic, care a fost condus de catre un barbat de 69 de ani.

In urma impactului acesta a ricosat in cel de-al treilea autoturism condus de catre o femeie de 28 de ani, care circula din sens opus, iar apoi a ricosat intr-un autoturism care se afla parcat.

In final, autoturismul condus de barbatul de 29 de ani s-a oprit intr-un stalp de electricitate. Ca urmare a accidentului, o femeie care era pasagera intr-unul dintre auturismele acrosate a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatoarea auto de 28 de ani, respectiv conducatorul auto, barbatul de 69 de ani, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Soferul de 29 de ani, nu a fost testat cu aparatul etilotest datorita leziunilor suferite, ulterior parasind locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului rutier ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

Articolul FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Trei masini distruse intr-o intersectie din Borsa. Soferul vinovat a disparut de la fata locului (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Peste 400 de locuri de munca disponibile pe listele AJOFM Maramures
Citeste
Accident mortal: Un pieton a murit zdrobit de o autoutilitara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.