FOTO VIDEO EXCLUSIV - ACUZATII GRAVE LA VISEU DE SUS: De Ziua Nationala a Romaniei s-au furat din lemnele Primariei. Au fost gasite pe terenul city-managerului orasului


Pe pagina de facebook consilierul judetean Pro Romania Nicolae Adrian Filip a postat o informatie bomba. Noi am cerut detalii de la Inspectoratul Judetean de Politie al Judetului Maramures despre acest subiect. Il vom publica de indata ce il vom primi. In cele ce urmeaza redam informatile postate in spatiul public:

"De Ziua Nationala a Romaniei, conducerea orasului, prin reprezentantul (City Manager) - Ciolpan Grigore (fostul vice-primar al orasului Viseu de Sus) isi insusea in timp ce institutiile orasului depuneau coroane si serbau Ziua Nationala a tuturor romanilor, lemnele care aveau destinatia UAT VISEU DE SUS (Primaria Viseu de Sus) reprezentand ajutoare aprobate de Consiliul Local, material lemnos oferit familiilor ce locuiesc in blocurile sociale.

Punctul de destinatie, adica descarcarea lemnelor ajungand sa fie in proprietatile fostului vice-primar, actual City Manager - CIOLPAN GRIGORE, membru PNL".

La scurt timp de la publicarea informatiilor site-urile noastre au primit si imagini foto si video pe care vi le prezentam in exclusivitate. Lemnele au fost gasite de politistii din Viseu de Sus tocmai pe terenul care ar apartine city-managerului orasului, liberalul Grigore Ciolpan.

Acestea au fost confiscate si date in custodia Ocolului Silvic Viseu de Sus.

Articolul FOTO VIDEO EXCLUSIV - ACUZATII GRAVE LA VISEU DE SUS: De Ziua Nationala a Romaniei s-au furat din lemnele Primariei. Au fost gasite pe terenul city-managerului orasului apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

De Ziua Nationala: Slujba Tedeumului la Catedrala Episcopala din Baia Mare (GALERIE FOTO)
Citeste
ACCIDENT LA IESIREA DIN BERINtA: O tanara de 20 de ani a derapat si a ajuns cu masina in sant
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.