FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A vrut sa invete sa conduca motocicleta, dar a ajuns in stare grava la spital

Accident grav in aceasta seara in poligonul auto din Baia Mare. Un baimarean si-a rugat prietenii sa ii arate cum se conduce o motocicleta, spunandu-le ca ar urma si el cursurile unui scoli auto. Doar ca, odata urcat in saua motocicletei, el a confundat frana cu acceleratia. Bolidul s-a ridicat pe roata din spate, pornind de unul singur. Barbatul a fost aruncat pe beton lovindu-se puternic la cap.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD, inclusiv un echipaj de Terapie Intensiva Mobila, victima fiind stabilizata si transportata in stare grava la spital.

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa urmand a stabili cine se face vinonat de producerea accidentului.

#BaiaMarehttps://vasiledale.ro/2020/06/29/foto-video-exclusiv-a-vrut-sa-invete-sa-conduca-motocicleta-dar-a-ajuns-in-stare-grava-la-spital/

Publiee par Vasile N. Dale sur Lundi 29 juin 2020

Stire in actualizare

Articolul FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A vrut sa invete sa conduca motocicleta, dar a ajuns in stare grava la spital apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Trei elevi maramureseni au sustinut prima proba scrisa din cadrul Evaluarii Nationale – etapa speciala
Citeste
(VIDEO) ACCIDENT GRAV IN BAIA MARE – Baimarean in stare grava dupa ce si-ar fi rugat prietenii sa il invete cum sa conduca o motocicleta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.