FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A intrat cu masina sub un TIR la Viseu de Sus. Pe soferul vinovat abia l-au tinut doi salvatori atat era de beat. 1,76 in etilotest

In urma cu putin timp, un grav accident s-a produs pe DN 18, pe raza orasului Viseu de Sus.

Potrivit primelor informatii, un sofer aflat sub influenta alcoolului a pierdut controlul volanului masinii pe care o conducea, a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de un autotren care circula regulamentar.

In urma impactului cel de la volan a scapat doar cu cateva zgarieturi insa vehiculul a fost complet distrus.


Mai multe soferul TIR-ului a suferit vatamari corporale, inclusiv o fractura la picior.
In acest moment traficul este blocat.

La fata locului intervin echipajele SMURD si ale Ambulantei, precum si Politia Rutiera Viseu de Sus.

https://baiamare24.ro/2020/06/17/foto-video-exclusiv-un-sofer-beat-crita-a-intrat-cu-masina-sub-un-tir-la-viseu-de-sus/

Publiee par Vasile N. Dale sur Mercredi 17 juin 2020

Actualizare

Soferul autoturismul, Ioan B., a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta pur si simplu s-a "dat peste cap": 1,76 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost dus la spital pentru stabilirea alcoolemiei in sange. Abia au putut sa il tina in picioare doi salvatori.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi noapte, politistii din Viseu de Jos au intervenit pe D.N. 18, pe raza localitatii, la un accident de circulatie soldat cu o victima.

La fata locului, politistii au constatat ca un barbat de 59 de ani, din Viseu de Sus, in timp ce conducea un autoturism din directia Viseu de Jos spre Viseu de Sus, pe fondul nepastrarii distantei laterale fata de autoutilitara care circula din sens opus, s-a lovit de partea dreapta fata a acesteia. Autovehiculul era condus regulamentar de un barbat de 46 de ani din Sighetu Marmatiei.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero in cazul barbatului de 46 de ani si 1.76 mg/l alcool pur in aerul expirat, in cazul barbatului de 59 de ani. Acesta din urma a fost condus la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

& In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoutilitarei, care a fost transportat de un echipaj SMURD, la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Articolul FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A intrat cu masina sub un TIR la Viseu de Sus. Pe soferul vinovat abia l-au tinut doi salvatori atat era de beat. 1,76 in etilotest apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Guvernul Orban are zilele numarate. ,,Profetia" liderului PSD Marcel Ciolacu
Citeste
Pacientii cu hemopatii maligne – risc crescut de a dezvolta forme severe, din cauza imunodeficientei. Iata recomandarile specialistilor SJUBM
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.