FOTO – VIDEO / DUELUL GALERIILOR: ACS Recea – Universitatea Craiova (tractoare vs fumigene) / ACTUALIZARE

La aceasta ora, la Recea se desfasoara meciul dintre Fotbal Comuna Recea – Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 6-a a Ligii 2 are loc in Maramures.

Scor la pauza 1-1. Pentru a-si sustine echipele favorite, suporterii maramureseni s-au deplasat la meci cu tractoarele, iar oltenii lui Mititelu cu fumigenele.

In repriza a doua, la scurt timp de la debut, maramuresenii au preluat conducerea cu 2-1, oltenii egalandu-ne la 2-2 in minutul 58, pentru ca din minutul 65 sa treaca din nou la conducere, scor 2-3.

Pe final de joc, fotbalistii de la Recea au reusit sa egaleze, scor final 3-3.

ACS Recea – Universitatea Craiova 2-2

Publiee par Vasile N. Dale sur Samedi 3 octobre 2020

ACTUALIZARE – CJSU Maramures

Masurile de ordine publica la meciul de fotbal dintre echipele ACS Comuna Recea si FC U Craiova 1948 au fost asigurate si coordonate in interiorul stadionului, in zona apropiata a stadionului de catre Gruparea Mobila de Jandarmi Cluj-Napoca.

Accesul din drumul national spre zona stadionului a fost monitorizat de politie. De asemenea, in interiorul si exteriorul stadionului au fost prezenti angajati/agenti de la firma de paza.

In zona interioara a terenului si in zona tribunelor au fost prezente persoane inscrise pe liste si verificate.

In zona exterioara stadionului si la o distanta delimitata de catre fortele de ordine, pe teren privat s-au aflat persoane care au asistat la meci si pentru care proprietarul/proprietarii terenului nu au avut obiectii sau sesizari.

Pentru nerespectarea normelor cu privire la folosirea de mijloace pirotehnice au fost luate masurile prevazute in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare. De asemenea, a fost aplicata o sanctiune conform Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

Articolul FOTO – VIDEO / DUELUL GALERIILOR: ACS Recea – Universitatea Craiova (tractoare vs fumigene) / ACTUALIZARE apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GALERIE FOTO, VIDEO: O masina s-a facut scrum dupa ce a lut foc in mers la Lapusel
Citeste
Inaltpreasfintitul Andrei Andreicut, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, are COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.