FOTO, VIDEO: Doi morti intr-un grav accident rutier, cu o ambulanta implicata. Traficul Baia Mare – Satu Mare blocat

Un accident rutier mortal s-a produs in aceasta dimineata in judetul Satu Mare. Totul s-a intamplat in jurul orei 07.00, pe Drumul National 19, intre localitatea Ciuperceni si orasul Livada. Potrivit informatiilor PresaSM, este vorba despre un impact intre trei masini, iar doua persoane au decedat, din care una a fost carbonizata.

Este vorba despre un impact intre o autoutilitara, in care se aflau cinci pasageri, o autospeciala a Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare, in care se aflau trei pasageri, respectiv un autoturism, care a ajuns in sant, oprindu-se intr-un cap de pod. Autoutilitara a ars, iar un pasager a ars de viu, din pacate. Cealalta persoana decedata se afla in ambulanta.

La fata locului se afla mai multe echipaje medicale de prim-ajutor de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta, echipaje de descarcerare si stingere de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs tragedia.

Doliu la SAJ Satu Mare

Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) si-a pierdut unul dintre asistenti in aceasta dimineata, in accidentul care a avut loc pe DN19. Victor a intrat in stop cardio-respirator, iar colegii sai nu au reusit sa il salveze.

Victor C. este asistentul SAJ Satu Mare care si-a pierdut viata in accidentul petrecut in aceasta dimineata pe DN19, intre Ciuperceni si Livada. Ambulanta se afla in misiune, raspunzand unei solicitari venite de la un pacient.

Tanarul care si-a dedicat viata salvarii pacientilor, a intrat in stop cardio-respirator in urma impactului, iar colegii sai nu au mai putut sa il salveze.

Sursa PresaSM

Articolul FOTO, VIDEO: Doi morti intr-un grav accident rutier, cu o ambulanta implicata. Traficul Baia Mare – Satu Mare blocat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tragedie pe sosea in judetul vecin! Doi morti, o persoana arsa de viu, trei masini implicate
Citeste
SFINTIREA BISERICII "SFANTA ANA" DIN FERNEZIU – Primarul Chereches a fost distins cu Medalia Omagiala “Preot Nicolae Gherman"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.