FOTO, VIDEO: A patra tura de inundatii la Rozavlea. 10 gospodarii inundate (ACTUALIZARE)

Dezastru in urma ploilor cazute in ultima perioada. Comuna Rozavlea a fost lovita azi noapte de a patra tura de inundatii, str. Principala, de la Casa Tomsa din Rozavlea in sus, a fost acoperita de ape. Podul s-a infundat si a apa paraului a ajuns in gospodariile oamenilor.

Pentru evacuarea apei au fost solicitati pompierii de la Detasamentul din Bogdan Voda.

ACTUALIZARE

AVERTIZARE METEOROLOGICA de COD PORTOCALIU. Interval de valabilitate: 23 iunie, ora 10:00 - 24 iunie, ora 02:00. Fenomene vizate: cantitati de apa insemnate, instabilitate atmosferica accentuata.

In Moldova, Transilvania, Maramures, local in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, precum si in zonele montane vor fi perioade cu averse torentiale si se vor acumula cantitati de apa de peste 40 l/mp si pe arii restranse 50...80 l/mp. Vor fi si intensificari ale vantului, vijelii, descarcari electrice si grindina, indeosebi in est si sud-est.

ATENTIONARE METEOROLOGICA de COD GALBEN. Interval de valabilitate: 24 iunie, ora 02:00 - 25 iunie, ora 10:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuata
In intervalul mentionat, in zonele montane, precum si in nordul, centrul, estul si local in sudul tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si pe arii restranse 40...50 l/mp.

Articolul FOTO, VIDEO: A patra tura de inundatii la Rozavlea. 10 gospodarii inundate (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Interventii Vital. Reparatii bransament pe mai multe strazi din Baia Mare si la Recea
Citeste
Inca nu am scapat! COD PORTOCALIU urmat de COD GALBEN de vreme rea in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.