FOTO: Transportului public de persoane, in vizorul politistilor rutieri maramureseni

Politistii rutieri au actionat azi pe raza municipiului Baia Mare in cadrul unei actiuni de amploare organizata pe linia legalitatii transportului public de persoane.

In aceasta dimineata, intre orele 06.00 si 10.00, politistii Serviciului Rutier au organizat o actiune cu efective marite pe principalele artere de acces in municipiul Baia Mare, pentru impunerea respectarii normelor legale de catre soferii care conduc autovehicule cu care transporta persoane.

In cadrul activitatilor desfasurate de politistii Serviciului Rutier au fost angrenati si politisti din Baia Mare, Baia Sprie si Recea.

Au fost oprite pentru verificari 53 de autovehicule, dintre care 46 de microbuze/autobuze.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 31 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru nerespectarea perioadei de conducere/odihna si pentru lipsa rovinietei. Valoarea amenzilor aplicate a depasit suma de 48.000 de lei. De asemenea a fost retinut un permis de conducere in cazul unui sofer depistat in timp ce conducea in stare de ebrietate si a fost retinut un certificat de inmatriculare pentru defectiuni tehnice.

Scopul acestor activitati este de a crea premisele unui transport rutier public de persoane in deplina siguranta pentru cei care utilizeaza aceasta forma de deplasare si impunerea respectarii normelor legale care reglementeaza aceasta activitate.

Articolul FOTO: Transportului public de persoane, in vizorul politistilor rutieri maramureseni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Prof. Dr. Vasile Astarastoae aduce acuzatii grave: Asimptomaticii sunt folositi!
Citeste
Se modifica conditiile de internare si externare a pacientilor cu COVID-19. Cand pot parasi spitalul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.