FOTO: Perchezitii in Maramures desfasurate de politistii dejeni si clujeni. Doua persoane au fost retinute


La data de 21 octombrie, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Dej, cu sprijinul politistilor din cadrul Politiei municipiului Dej, Brigazii de Operatiuni Speciale Cluj si Serviciilor pentru Actiuni Speciale Cluj si Maramures au efectuat 3 perchezitii domiciliare pe raza judetul Maramures, intru-un dosar penal intocmit pentru savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu,furt calificat si complicitate la furt calificat.

In cursul zilei, doua dintre cele 3 persoane banuite de comiterea infractiunilor au fost retinute pentru 24 de ore.

Cu ocazia perchezitiilor au fost ridicate 40 de sisteme informatice de stocare, respectiv telefoane mobile, laptopuri, tablete, aparate foto si video. De asemenea a fost ridicvata suma de 1.950 de lei , 400 de lire si aproximativ 250 de grame de aur.

In fapt, in perioada 8-22 septembrie, o femeie de 36 de ani, din comuna Recea-Cristur, ar fi patruns in locuinte situate pe raza localitatilor Cuzdrioara, Catcau si Coplean unde, prin metoda ,,Buna ziua'' sau utilizarea unor chei potrivite, ar fi sustras mai multe bunuri si sume de bani.

Cea in cauza, cu ajutorul a doi barbati in varsta 41 si 67 de ani, din orasul Bistrita, respectiv Somcuta Mare, ar fi cauzat un prejudiciu total de circa 71.000 de lei.

Femeia de 36 de ani si barbatul de 67 de ani retinuti pentru 24 de ore, vor fi prezentati in cursul zilei magistratilor, in vederea dispunerii altor masuri preventive.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO: Perchezitii in Maramures desfasurate de politistii dejeni si clujeni. Doua persoane au fost retinute apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOCAR LA COLEGIUL ECONOMIC: Trei elevi de la CENT infectati. 37 de scoli din Maramures sunt in scenariul rosu
Citeste
CORONAVIRUS MARAMURES – Numar RECORD de noi infectari si morti in ultimele 24 de ore. Inca un liceu inchis in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.