FOTO: Microbuz condus de un maramuresean, facut praf intr-un cap de pod. Soferul a adormit la volan

Un maramuresean si doi bistriteni au ajuns la spital, in aceasta dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat cu viteza intr-un cap de pod, apoi s-a rasturnat. Accidentul a avut loc pe DN 17, in localitatea Livezile, judetul Bistrita-Nasaud.

Trei persoane au ramas blocate intre fiarele masinii, dupa accident.
Soferul microbuzului a fost testat la fata locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Paramedicii SMURD si un echipaj de la SAJ au intervenit, in aceasta dimineata, pe DN 17, in localitatea Livezile, judetul Bistrita-Nasaud, unde un microbuz a lovit un cap de pod dupa ce soferul a adormit la volan.

Potrivit ISU Bistrita-Nasaud, trei persoane au fost ranite, intre care si soferul microbuzului. Victimele au fost duse la spital.

Politistii Serviciului Rutier spun ca accidentul de pe DN 17 s-a produs dupa ce soferul, obosit, a pierdut controlul volanului.

,,Din primele date, un barbat in varsta de 41 de ani, din Salistea de Sus, judetul Maramures, in timp ce conducea o autoutilitara pe directia Vatra Dornei-Bistrita, din cauza oboselii in conducere, a pierdut controlul acesteia, a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu un cap de pod, dupa care s-a rasturnat in santul din beton.

In urma accidentului, conducatorul auto si alti doi barbati, de 64 si 53 de ani, din Bistrita-Nasaud, au fost raniti", au transmis reprezentantii Politiei Bistrita.

Soferul a fost testat la fata locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa observatornews.ro

Articolul FOTO: Microbuz condus de un maramuresean, facut praf intr-un cap de pod. Soferul a adormit la volan apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Fostul sef operativ al SIE, generalul Silviu Predoiu: M-AM SATURAT! M-am saturat de cei care ne spun ca suntem prosti!
Citeste
ACTIUNE IN TIMIS – 8 migranti de la centrul din Somcuta Mare, prinsi in timp ce voiau sa iasa din tara cu o calauza
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.