FOTO: Jandarmii maramureseni doneaza sange si salveaza vieti

Avand in vedere conditiile actuale si nevoia de sange tot mai mare, in perioada 26 noiembrie – 04 decembrie a.c., jandarmii maramureseni au ales sa salveze vieti prin desfasurarea activitatii de donare sange la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare.
In ultima perioada, in spatiul public s-au inmultit apelurile de implicare voluntara si ajutorarea semenilor aflati in suferinta, pentru care un strop de sange inseamna salvarea vietii.
Jandarmii doneaza regulat sange, iar multi dintre colegii nostri raspund afirmativ initiativelor de ajutorare a oamenilor aflati in nevoie. Pe langa acestia, sunt jandarmi care periodic doneaza, avand in spate chiar si zeci de ani de cand fac acest lucru.


Ei spun ca vor continua astfel de activitati in sprijinul celor cu diferite probleme de sanatate pentru a le oferi o sansa la viata. Donarea de sange nu trebuie sa se opreasca odata cu pandemia, cu noul coronavirus. “Haideti sa continuam aceasta actiune, doneaza sange, acorda o sansa la viata! Numai impreuna putem salva!”.

Articolul FOTO: Jandarmii maramureseni doneaza sange si salveaza vieti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

S-a intamplat in aceasta zi. Pe 4 decembrie 1907 se nastea la Blaj, Fericitul Episcop Ioan Suciu
Citeste
ULTIMA ORA: ACCIDENT GRAV IN MARAMURES – O persoana incarcerata la iesirea din Copalnic Manastur
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.