FOTO: FLAGRANT - COCAINA si cannabis in valoare de 43.000 euro depistate in Baia Mare

La data de 13.10.2020, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Maramures au dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore a unui suspect, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la introducere in tara de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc si mare risc.

In cauza s-a retinut faptul ca suspectul a desfasurat activitati de comercializare de droguri de risc si mare risc, provenite de pe teritoriul Spaniei, catre consumatori de pe raza judetului Maramures.

La data de 13.10.2020, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Maramures impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Maramures au efectuat o actiune de prindere in flagrant a suspectului, dupa ce acesta a ridicat de la o firma de curierat un colet ce continea 6,16 kilograme cannabis si 49,7 grame de substanta ce contine cocaina, in valoare de aproximativ 43.000 de euro.

De asemenea, au fost ridicate 2 telefoane mobile si mai multe inscrisuri care au legatura cu cauza. 3 persoane au fost audiate, fiind dispusa efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de barbatul depistat in flagrant delict.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.
Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de Procedura Penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO: FLAGRANT - COCAINA si cannabis in valoare de 43.000 euro depistate in Baia Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tratamentul victimelor din clubul Colectiv va fi platit de Ministerul Sanatatii pe toata durata vietii acestora
Citeste
ACTUALIZARE/ DISPARITIE IN MARAMURES – Femeia de 47 de ani din Coas, disparuta, a fost gasita decedata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.