FOTO EXCLUSIV: Viseul de Jos intra in CARANTINA. Luni, ora 8.00. Rata de infectare: 4,33/1.000 a

Din nou site-urile noastre vasiledale.ro si baiamare24.ro au avut dreptate. Localitatea Viuseu de Jos intra in carantina, dupa ce rata de infectare a ajuns aici la 4.33 cazuri la 1.000 de locuitori. Este a doua localitate din judet, dupa Petrova, care intra in carantina totala.

De luni, 26 octombrie 2020, ora 08.00 din Viseu de Jos nimeni nu va intra, nimeni nu va iesi. Tranzitul pe DN18 intre Viseu de Sus si Petrova este permis.

Va reamintim ca astazi dimineata am publicat informatii in exclusivitate despre Viseu de Jos. Informatii neconfirmate nici pana in acest moment de CJSU Maramures. Ei bine, AM AVUT DIN NOU DREPTATE.

Rata de infectare astazi la Viseu de Jos este de 4,33 la o mie de locuitori. Asta inseamna ca sunt 27 de cazuri active. In calcul nu a fost luat focarul de la Primaria Viseu de Jos: 5 cazuri pozitive. Dimineata va spuneam ca totul ar fi pornit de la o nunta. Ei bine, din Viseu de Jos am fost informati ca nunta respectiva a avut loc in 2 octombrie 2020. Atunci ar fi fost 4 cazuri pozitive. Este clar ca NU nunta este cauza. Ni s-a precizat ca este mai plauzibil ca virusul sa fi pornit de la Primaria Viseu de Jos.

Si ca un ultim amanunt: primarul comunei ESTE IN CONCEDIU.

loading...
Loading...
Oficial: Baia Mare a intrat in scenariul rosu! A fost depasita incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori! La fel, in alte 3 localitati din Maramures. Lista noilor masuri (VIDEO)
Citeste
CARANTINA TOTALA – Inca o localitate din Maramures intra in carantina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.