FOTO EXCLUSIV: Tragedie la Barsana - Biciclist acrosat mortal de un sofer care ar fi transportat ilegal persoane


Accident deosebit de grav la intrarea in localitatea Barsana. Din primele informatii primite de la fata locului se pare ca un biciclist ar fi fost acrosat de un vehicul condus de un barbat din Rozavlea ce ar efectua "piraterie" pe ruta Sighetu Marmatiei - Rozavlea.

Tragedia a avut loc in zona cunoscuta sub numele de Valea Cerbovi de la intrarea in Barsana. Biciclistul, un localnic in varsta, nu a mai putut fi salvat de catre cadrele medicale.

Traficul rutier in zona este restrictinat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Azi, 20 octombrie, ora 8.40, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.J.186 in comuna Barsana, sat Nanesti, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

La fata locului politistii au constatat faptul ca un barbat de 77 de ani din Rozavlea, a condus un autoturism, iar la un moment dat a accidentat un pieton care se afla in traversarea drumului.

In urma impactului a rezultat decesul pe loc a pietonului, un barbat de 74 de ani din Barsana.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

Politistii continua cercetarile.

Articolul FOTO EXCLUSIV: Tragedie la Barsana - Biciclist acrosat mortal de un sofer care ar fi transportat ilegal persoane apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Scoala in timp de pandemie: „A explodat” numarul unitatilor de invatamant din Maramures (sunt 34!) care isi vor desfasura cursurile strict online! Vezi noile cifre
Citeste
SCOALA GIMNAZIALA “LUCIAN BLAGA” DIN BAIA MARE IN SCENARIUL ROSU / ACTUALIZARE: Doua cadre didactice si trei elevi confirmati pozitiv
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.