FOTO EXCLUSIV: DETALII BOMBA IN CAZUL POLITISTILOR SPAGARI: Unul dintre politistii arestati preventiv era propus pentru a primi salariu de excelenta!!! (ACTUALIZARE)

Adaugat in categoria Breaking news
Actualizat

Asa cum v-am promis inca de ieri revenim cu informatii in exclusivitate despre cazul celor 9 politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Maramures acuzati ca au luat mita de la soferii care au incalcat legislatia rutiera. Va reamintim ca 6 dintre acestia sunt in arestul IPJ Maramures iar trei ar fi semnat acorduri de recunoastere a faptei si ar fi ramas sub control judiciar.

Surse din cadrul angajatilor IPJ Maramures ne-au adus la cunostiinta o informatie spunem noi bomba despre unul dintre politistii de la Politia Rutiera ce se afla in acest moment in spatele gratiilor.

Agentul sef& ONISIE GHEORGHE, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita& si& fals intelectual, a fost propus si APROBAT pentru a primi SALARIU DE EXCELENTA.

Sursele noastre spun ca acest salariu (se vorbeste de aproximativ 1.200 lei lunar) urma sa il primeasca timp de 6 luni. Trebuie sa spunem ca aceasta suma de bani il ajuta agentul de politie enorm de mult... PENTRU PENSIONARE!!! Iar agentul Onisie urma sa sa iasa la pensie, cel mai probabil in prima parte a anului 2021.

Cum se procedeaza pentru ca un politist sa primeasca SALARIU DE EXCELENTA? Simplu: seful direct propune si inspectorul sef aproba. Oare chiar nimeni sa nu fi stiut ca un politist suspectat de acte de coruptie sa propus (si aprobat) pentru salariu de excelenta????

Asteptam un punct de vedere oficial din partea IPJ Maramures. Daca nu il vom primi va raspundem noi cum s-au intamplat lucurile (bineinteles, din surse interne): Dorin Gherman (seful SPR Maramures) l-a propus pe Gheorghe Onisie, seful pe linie directa comisar sef Ionel Todoran (adjunctul IPJ Maramures) a mers cu propunerea la inspectorul sef comisar sef Liviu Grozavu. Initial, conform surselor noastre, nu ar fi fost de acord. Insa intr-un final a fost de acord si a semnat.

Noi publicam o captura dupa o discutie intre politistii maramureseni pe un grup intern de socializare:

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

In referire la cele mentionate in articol, precizam urmatoarele:

"Dupa ce procurorul competent a dispus masuri preventive fata de politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Maramures, s-a constatat ca, in referire la unul dintre acestia, se aprobase promovarea unei propuneri de acordare a acestui tip de beneficiu financiar, in cadrul unei sedinte de comanda, la care au participat ofiteri cu functii de conducere si reprezentanti ai organizatiilor sindicale.

In acest context, ieri, 30 iulie 2020, a fost inaintata catre conducerea I.G.P.R. o solicitare scrisa de retragere a beneficiului financiar de referinta.

Intelegem sa ne delimitam efectiv, ferm si concret de orice conduita& & profesionala care nu corespunde standardelor profesionale ale serviciului de politie" a transmis IPJ Maramures.

CITESTE SI:

Articolul FOTO EXCLUSIV: DETALII BOMBA IN CAZUL POLITISTILOR SPAGARI: Unul dintre politistii arestati preventiv era propus pentru a primi salariu de excelenta!!! (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Concurs pentru selectarea judecatorului roman la Curtea de Justitie a Uniunii Europene
Citeste
Sotul gravidei care a murit in ambulanta: „Asta e Romania. Ai pile, traiesti, n-ai pile, esti mort”
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.