FOTO EXCLUSIV: DETALII BOMBA IN CAZUL POLITISTILOR SPAGARI: Unul dintre politistii arestati preventiv era propus pentru a primi salariu de excelenta!!!

Asa cum v-am promis inca de ieri revenim cu informatii in exclusivitate despre cazul celor 9 politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Maramures acuzati ca au luat mita de la soferii care au incalcat legislatia rutiera. Va reamintim ca 6 dintre acestia sunt in arestul IPJ Maramures iar trei ar fi semnat acorduri de recunoastere a faptei si ar fi ramas sub control judiciar.

Surse din cadrul angajatilor IPJ Maramures ne-au adus la cunostiinta o informatie spunem noi bomba despre unul dintre politistii de la Politia Rutiera ce se afla in acest moment in spatele gratiilor.

Agentul sef& ONISIE GHEORGHE, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita& si& fals intelectual, a fost propus si APROBAT pentru a primi SALARIU DE EXCELENTA.

Sursele noastre spun ca acest salariu (se vorbeste de aproximativ 1.200 lei lunar) urma sa il primeasca timp de 6 luni. Trebuie sa spunem ca aceasta suma de bani il ajuta agentul de politie enorm de mult... PENTRU PENSIONARE!!! Iar agentul Onisie urma sa sa iasa la pensie, cel mai probabil in prima parte a anului 2021.

Cum se procedeaza pentru ca un politist sa primeasca SALARIU DE EXCELENTA? Simplu: seful direct propune si inspectorul sef aproba. Oare chiar nimeni sa nu fi stiut ca un politist suspectat de acte de coruptie sa propus (si aprobat) pentru salariu de excelenta????

Asteptam un punct de vedere oficial din partea IPJ Maramures. Daca nu il vom primi va raspundem noi cum s-au intamplat lucurile (bineinteles, din surse interne): Dorin Gherman (seful SPR Maramures) l-a propus pe Gheorghe Onisie, seful pe linie directa comisar sef Ionel Todoran (adjunctul IPJ Maramures) a mers cu propunerea la inspectorul sef comisar sef Liviu Grozavu. Initial, conform surselor noastre, nu ar fi fost de acord. Insa intr-un final a fost de acord si a semnat.

Noi publicam o captura dupa o discutie intre politistii maramureseni pe un grup intern de socializare:

CITESTE SI:

Articolul FOTO EXCLUSIV: DETALII BOMBA IN CAZUL POLITISTILOR SPAGARI: Unul dintre politistii arestati preventiv era propus pentru a primi salariu de excelenta!!! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Zborurile directe intre Romania si Austria se reiau incepand de maine
Citeste
Concert Adrian Naidin, pe taramurile Maramuresului Istoric. Indragitul artist, poposeste pentru o zi in Breb
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.