FOTO EXCLUSIV: Cinci victime: trei incarcerati intr-un accident infiorator la Borsa. Doua victime in coma (ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulatie s-a petrecut pe strada Victoriei din Borsa la cateva minute dupa miezul noptii.

Din primele informatii se pare ca doua autoturisme s-au ciocnit violent iar trei persoane au ramas incarcerate in masinile distruse iar alte doua au fost scoase.

La fata locului intervin echipajele de la descarcerare, cele medicale ale SAJ si SMURD, dar si politia Borsa. Echipajele medicale au gasit doua victime in coma, iar unul in stop cardio-respirator.

Actualizare – ISU MARAMURES

Garda de Interventie Borsa a intervenit in cazul unui accident rutier produs in localitatea Borsa, pe strada Victoriei.

In urma coliziunii a doua autorurisme au rezultat trei victime incarcerate. Pompierii militari au intervenit cu o autospeciala si un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Alaturi de pompierii militari au intervenit si doua echipaje S.A.J.

Victimele au fost transporate la spitalul din localitate, iar in aceasta dimineata, echipajul de terapie intesiva mobila S.M.U.R.D. si autospeciala de transport victime multiple, din cadrul Detasamentului Baia Mare, s-au deplasat la Borsa pentru a transporta victimele la spitalul din Baia Mare

CITESTE SI:

Articolul FOTO EXCLUSIV: Cinci victime: trei incarcerati intr-un accident infiorator la Borsa. Doua victime in coma (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Lucrari Vital 10 august. Conducte sparte in Baia Mare si Ocolis
Citeste
Spania intra pe lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, iar zborurile vor fi suspendate. Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.