FOTO EXCLUSIV - CA-N EVUL MEDIU LA CRASNA VISEULUI: 40 de familii merg prin transee pentru a ajunge la gospodarii

Cititorii nostri din Crasna Viseului ne-au trimis fotografii realizate cu ulita satului in care locuiesc din zona Sfanaiul Mare. Oamenii pur si simplu s-au saturat de promisiuni electorale odata la 4 ani si vor sa FAPTA. De vorbele tuturor le este plina traista.

"Crasna Viseului, judetul Maramures. Asa arata drumurile satului nostru. Niciodata nu s-a pietrut ca in alte zone. Suntem in jur de 40 de familii care ne ducem traiul cum putem. Pe drumul asta greu mergi si cu o masina 4x4 dar si cu caruta. De autoturisme nici nu poate fi vorba la cat de adanci sunt santurile. Ce mai adevarate transee, ca-n razboi. Oare pentru noi nu exista fonduri sa se repare cat de cat drumul asta? Numai promisiuni. Odata la 4 ani" ne-a scris cititorul nostru.

Daca surprindeti imagini foto si video care pot deveni o stire le asteptam pe adresele noastre de email: [email protected], [email protected], [email protected]. Noi le vom publica sa le vada cei abilitati. Poate, poate ii va prinde rusinea...

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO EXCLUSIV - CA-N EVUL MEDIU LA CRASNA VISEULUI: 40 de familii merg prin transee pentru a ajunge la gospodarii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

TAPARO SA a organizat prima intalnire pentru crearea unui Centru de Excelenta in Domeniul Materialului Compozit
Citeste
Gheorghe Hagi si-a dat demisia de la FC Viitorul Constanta! "Ma retrag"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.