FOTO EXCLUSIV: BATAIA DE JOC A DSP MARAMURES CONTINUA: "Cum se simte bunica"? Raspuns: "E bine. E moarta de o saptamana si jumatate!"

V-am prezentat saptamana trecuta cazul halucinant al asistentului medical ucis cu zile de asa zile "autoritati" din cadrul Ministerului Sanatatii dar si asa-zisii "profesionisti" ai Directiei de Sanatate Publica Maramures. Va spuneam ca in cazul sau ancheta epidemiologica NU S-A REALIZAT. Ba mai mult, sotia asistentului medical a fost sunata de DSP Maramures cu cateva ore inainte de a-si conduce pe ultimul drum pe cel care a fost STAPUL CASEI!!!

Continua astazi seria halucinanta a hai sa le spunem gafelor celor de la Directia de Sanatate Publica Maramures. Acestia sunt oare pur si simplu sunt depasiti de situatie sau isi bat joc fara pic de rusine de maramuresenii care au fost depistati pozitiv COVID-19.

O batrana din satul maramuresean Prislop a decedat la spital dupa ce a fost confirmata pozitiv COVID-19. Batranica locuia intr-o zona retrasa a satului, impreuna cu sotul acesteia. Nimeni nu stie cum a contactat virusul. Cert este ca sotul acesteia este sanatos, fara nicio problema. Din pacate, pentru femeie virusul a fost mortal. Cel putin asa sustin medicii. De cealalta parte, familia sustine ca nu virusul ar fi fost cauza decesului, ci alte probleme medicale.

Insa toata aceasta controversa este oarecum neimportanta fata de INCOMPETENTA CELOR DE LA DSP MARAMURES. Acestia la o saptamana si jumatate de la deces au sunat-o pe fiica femeii pentru a o intreba cum se simte batranica. Discutia dintre reprezentantul (a) DSP Maramures si femeie este pur si simplu halucinanta:

"Scuze pentru deranj insa trebuie sa va spun ceva: cine conduce DSP-ul in Maramures pentru ca bunica e moarta de o saptamana si jumatate. Cei de la DSP ne-au sunat sa ne intrebe cum se simte bunica. Raspunsul mamei a fost: Se simte bine. E moarta! Cum sa fie moarta? La noi in baza de date e vie!".

CITESTE SI:

Articolul FOTO EXCLUSIV: BATAIA DE JOC A DSP MARAMURES CONTINUA: "Cum se simte bunica"? Raspuns: "E bine. E moarta de o saptamana si jumatate!" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Accident grav in Danesti. Autoritatiile intervin
Citeste
Imagini de la teribilul accident din Danesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.