FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Un pustan de 19 ani din Vima Mica a violat o localnica de 47 ani dupa ce a dus-o acasa cu masina

Ieri, politistii din Suciu de Sus au luat masura retinerii pentru 24 de ore fata de un tanar de 19 ani, Bogdan T., din satul Peteritea, comuna Vima Mica. Acesta este banuit de comiterea infractiunii de viol.

In fapt, in 14 octombrie a.c., politistii au fost sesizati de catre o femeie de 47 de ani din Vima Mica, cu privire la faptul ca in jurul orei 22.30, in timp ce se deplasa pe jos, spre domiciliu, un tanar de 19 ani din Vima Mica, s-a oprit cu autoturismul si a transportat-o spre domiciliul acesteia.

Cand a ajuns in apropierea domiciliului acesteia, a dat-o jos din autoturism, a agresat-o, dupa care a intretinut relatii sexuale normale fara consimtamantul acesteia.

Persoana vatamata a fost transportata la Spitalul Judetean Baia Mare pentru un consult de specialitate. Tanarul a fost introdus in Centrul Retinere si Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Maramures.

Actualizare: pentru faptele sale, tanarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Un pustan de 19 ani din Vima Mica a violat o localnica de 47 ani dupa ce a dus-o acasa cu masina apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actualizare: Barbat cautat de salvamontisti dupa ce s-a ratacit la cules de ciuperci in zona Stremt, Basesti. A fost gasit in Odesti (FOTO)
Citeste
Au tabarat in casa unei batrane de 82 de ani din Baia Sprie, au agresat-o, apoi au talharit-o
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.