FOTO DOCUMENT: Conflict de interese si sute de hectare de pasune concesionate de un candidat pentru functia de primar la Viseul de Sus

Dupa aparitia la emisiunile TV in care candidatul CMM la Primaria Viseu de Sus a relatat ca are in concesiune aproximativ 20 ha pasune, concesiune primita de la Primaria Viseu de Sus. La scurt timp dupa declaratiile facute am primit la redactie FOTOGRAFII -DOCUMENT care-l contrazic in totalitate!

Conform acestora, se pare ca acesta si-a concesionat 140 ha pasune cu toate ca ar avea doar 380 de animale!! Crescatorii de animale viseuani s-au aratat extrem de revoltati de suprafata foarte mare pe care acesta si-a atribuit-o! Iar problemele nu se opresc aici!

Conflict grav de interese!

Acelasi candidat, impreuna cu sotia sa,& care culmea, este si secretara Primariei Viseu de Sus (cum altfel sa primeasca 140 ha), a incheiat in anul 2019 un act aditional la contractele de pasunat chiar in timp ce era si consilier local in cadrul Consiliului Local Viseu de Sus, iar actul a fost semnat si de sotia acestuia!

Mai grav este si faptul ca acelasi candidat, in tripla sa calitate de administrator - consilier local - presedinte Comisia juridica din CL Viseu de Sus, si-a avizat juridic propriul act aditional la propriul sau contract de pasunat!

Mai mult, se spune prin Viseu ca Vlad a dat frau liberi la carutasii de lemne doar pentru a mai castiga niste voturi. O fi sau nu asa, vom vedea!

Articolul FOTO DOCUMENT: Conflict de interese si sute de hectare de pasune concesionate de un candidat pentru functia de primar la Viseul de Sus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Comisia Europeana a semnat un alt contract pentru un vaccin anti-Covid. Cate doze a negociat CE
Citeste
Proiect inedit de revitalizare a satului maramuresean – Arhitectura revine la stilul traditional
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.