FOTO - COD GALBEN: Polei in Tara Lapusului. 5 masini avariate in strada Cosbuc din Baia Mare


Administratia Nationala de Meteorologie a emis COD GALBEN de ceata pentru mai multe localitati din judetul Maramures. Este vorba despre orasul Targu Lapus, Suciu de Sus, Cupseni, Coroieni, Vima Mica. Se vor semnala: local depune de polei din burnita. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

Azi noapte, membrii grupului nostru de facebook Accidente Maramures au postat mai multe fotografii realizate pe strada George Cosbuc din Baia Mare.


Acolo soferul unui autoturism a avariat 4 masini ce erau parcate regulamentar in stanga directiei de mers, oprindu-se apoi pe trotuarul din dreapta.

Se pare ca evenimentul rutier ar fi avut loc din cauza partii carosabile acoperite cu polei.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO - COD GALBEN: Polei in Tara Lapusului. 5 masini avariate in strada Cosbuc din Baia Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Zeci de milioane de masti neconforme au fost gasite pe piata, in ultima luna, de inspectorii de la Protectia Consumatorului
Citeste
PRIMELE VICTIME ALE IERNII – Un sofer zelos a facut tandari mai multe masini pe strada George Cosbuc din Baia Mare. Un altul a urcat cu masina pe scuar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.