FOTO CITITORI: Femeie accidentata pe trecere de pietoni, la Viseu de Jos (ACTUALIZARE)

Un accident rutier a avut loc putin dupa miezul noptii pe DN 18, la Viseu de Jos.

O femeie a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulanta, femeia fiind transportata la spital. Soferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.


Daca ati surprins imagini foto sau video cu evenimente care se produc pe soselele Maramures le asteptam pe adresa de email: [email protected] sau pe paginile noastre de facebook.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Ieri, in jurul orelor 23:30, politistii din Viseu de Sus a fost sesizati pe 112, & despre faptul ca pe D.N. 18, in Viseu de Jos a avut loc un accident de circulatie soldat cu o victima.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca un tanar de 24 de ani din localitatea Ieud, in timp ce conducea un autoturism avand directia de deplasare dinspre Viseu de Sus spre Viseu de Jos , a surprins si accidentat o femeie de 48 de ani care traversa strada, pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator, in fuga si fara sa se asigure.

Femeia a suferit vatamari corporale, fiind transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto si pietonul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. In cauza se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Sase dosare penale intocmite de politisti in ultimele 24 de ore pentru infractiuni rutiere

Marti, 11 august, politistii au organizat mai multe activitati pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor de circulatie si depistarea persoanelor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice.

Au fost oprite pentru verificari mai multe autoturisme iar politistii au depistat & patru barbati, cu varsta cuprinsa intre 19 si 60 de ani, care au condus pe drumurile publice fara a detine permise de conducere. Unul dintre acestia se afla si sub influenta alcoolului,& iar un altul conducea vehiculul neimatriculat.&

In toate cazurile au fost intocmite dosare penale sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, urmand a fi dispuse masuri legale.

Articolul FOTO CITITORI: Femeie accidentata pe trecere de pietoni, la Viseu de Jos (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Din nou explozie a numarului infectiilor cu coronavirus. Romania trece pragul de 1.400 de cazuri noi, in ultimele 24 de ore
Citeste
Medicul Virgil Musta, despre inceperea scolii: „Putem pleca de la premisa ca vor fi focare in scoli”
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.