FOTO: Circ la nivel national - Rebrenduirea unui SINGUR AUTOTURISM AL Politiei Locale Baia Mare a inflamat spiritele in randul politistilor

Ieri primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches a publicat mai multe fotografii pe pagina personala de facebook, in care arata UN SINGUR AUTOTURISM marca Fiat, "rebranduit" cu verde fosforescent si albastru. Asta dupa ce ministrul de interne, Marcel Vela a cheltuit milioane de lei pentru a rebrandui autospecialele Politiei Romane. A aruncat milioane de lei pe fereastra sustinand ca doreste ca Politia Nationala sa nu se mai confunde cu Politia Locala.

Milioanele cheltuite de ministerul lui Vela ANIHILATE de un singur autoturism neinmatriculat al primarul Chereches
Actualul edil al Baii Mari suntem siguri ca a vazut si in aceasta campanie O OPORTUNITATE de a-si face IMAGINE. Cum credem noi ca a gandit? Simplu! A achizitionate 8 autoturisme (dupa cum chiar el spune) iar un SINGUR AUTOTURISM l-a "rebrenduit" cu acelasi culori si aproximativ identic cu noul LOOK al Politiei Nationale. A postat pozele pe facebook iar in cateva ore toate televiziunile, ziarele online si facebook-ul era inundat de articole si comentarii. Toata Romania discuta astazi si va discuta si zilele urmatoare despre primarul din Baia Mare si masinile politiei locale.

Sursele noastre spun ca Politia Nationala s-a autosesizat in acest caz si va cere oficial luni inlaturarea noului look de pe vehicule (pardon vehicul pentru ca, repetam, doar unul singur a fost fotografiat din toate unghiurile posibile).

Mai mult, respectiva masina nu este inmatriculata iar odata ajunsi la Registrul Auto Roman cu siguranta ca nu va primi OK-ul pentru ca insemnele si culorile Politiei Nationale (albastru, galben si alb) au fost inregistrate la OSIM.

De cealalta parte, primarul a declarat pentru Radu Tolas: "Sunt culori diferite si design diferit. Si mai mult, culorile noastre si grafica, vineri au fost inregistrate de catre Municipiul Baia Mare la OSIM. Inteleg ca nu scopul comun conteaza? Conteaza cumva sa ne diferentiem? Voi face o conferinta de presa luni in sensul asta".

"Noi dotari pentru Politia Locala in Baia Mare! Am achizitionat 8 autospeciale dotate cu mijloace acustice si vizuale de alarmare, statii radio mobile de emisie - receptie digitale, pentru a facilita comunicarea intre politisti si elementele din dispozitivul de ordine publica. Ne straduim sa asiguram o cat mai buna acoperire in cartierele din orasul nostru si este important sa oferim politistilor locali toate conditiile pentru a putea sa isi desfasoare activitatea. Mai avem multe de realizat si pe partea de ordine publica, dar cu pasi mici si constanti ajungem departe" este mesajul publicat de primarul Chereches pe pagina de facebook. ASA CUM SPUNEAM: NICIUN CUVANT DESPRE ,,REBRENDUIRE", ceea ce ne face sa credem ca interpretarea noastra este corecta si are un singur cuvant: IMAGINE.

Sindicalistii din Politie au reactionat

"Ministrul Vela, primar la origine, ne spunea despre deosebita reforma pe care a gandit-o si care va incepe prin schimbarea denumirii Politiei Romane in Politie "Nationala" pentru a nu mai fi incurcati cu Politia Locala.

Adica o institutie cu o istorie de 200 de ani isi va schimba numele in locul uneia care este aservita primarilor si intereselor lor, aparuta ca denumire in 2010, si care s-ar impune sa revina la denumirea initiala de "Corpul gardienilor publici".

Acum, dupa intens mediatizata "rebrenduire" a Politie Romane, care a constat in aplicarea unui nou model de colant, primarii se grabesc sa copieze grafica si uniforma pentru a continua sa induca in eroare comunitatea. Mai jos e "noul" model al Politiei Locale Baia Mare "gandit" de primarul Chereches" scrie Sindicatul Europol al Politiei Romane.

"Noile masini de politie au fost rebranduite pentru a se face o diferenta mai clara intre Politia Romana si Politia Locala. Ah, stai...?" scrie politistul Marian Godina pe facebook.

Articolul FOTO: Circ la nivel national - Rebrenduirea unui SINGUR AUTOTURISM AL Politiei Locale Baia Mare a inflamat spiritele in randul politistilor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

OMS, ingrijorata se inmultirea cazurilor de COVID la tineri
Citeste
Actiune a Politiei de Frontiera din Petea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.