FOTO: Caprioara tinuta in captivitate la Manastirea Izvorul Tamaduirii

In aceasta dupa-amiaza pe retele de socializare circula un mesaj insotit de mai multe imagini, cu o caprioara tinuta in captivitate.

“Buna ziua! Va rog sa distribuiti. Poate ajunge unde trebuie. La jumatatea drumului dintre Borsa si Sighetul Marmatiei am facut o oprire la Manastirea Izvorul Tamaduirii. E un indicator care arata drumul spre manastire. Cand am plecat de acolo am observat sufletul asta tinut captiv intr-un tarc inghesuit. Am intrebat un calugar de ce il tin in captivitate si mi-a raspuns ca asa crede de cuviinta staretul. Tin sa mentionez ca puiul avea diaree si roiau mustele in jurul lui”, scrie Roxana Andreea.

In urma imaginilor si informatiilor aparute in mediul online, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu si desfasoara verificari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat, urmand a dispune masuri legale in functie de cele constatate.

Articolul FOTO: Caprioara tinuta in captivitate la Manastirea Izvorul Tamaduirii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, vineri, 3 iulie
Citeste
Handbal masculin. Tudor Bogdan Bugulet a semnat cu CS Minaur
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.