FOTO: Bilantul fenomenelor meteo periculoase abatute asupra localitatilor Baia Sprie si Sisesti

Din datele centralizate primite pana acum au fost afectate de fenomenele meteorologice periculoase alte doua unitati administrativ-teritoriale (Baia Sprie, Sisesti).

Precipitatiile torentiale au format scurgeri si torenti pe versanti care au transportat aluviuni, pietris, material lemnos si material vegetal.

Suvoaiele de apa au crescut debitele si nivelurile unor vai si paraie care s-au revarsat din albie. Acestea nu au putut fi prelute de retelele de canalizare si au inundat 4 gospodarii si 8 anexe gospodaresti.

Au fost afectate de revarsarea apelor 1,7 km de drum comunal, o traversare pietonala, 11,6 km de strazi, 2,6 km de drumuri agricole si 1,6 km eroziuni de mal cursuri de apa necadastrate. Comitetele locale pentru situatii de urgenta au actionat cu personal si mijloace tehnice pentru evacuarea apelor din gospodarii, anexe si curti.

S-au indepartat si curatat drumurile publice de aluviunile si celelalte materiale ramase dupa retragerea apelor. Comisii mixte stabilite prin ordin al prefectului se vor deplasa in teren pentru constatarea si evaluarea pagubelor.

Articolul FOTO: Bilantul fenomenelor meteo periculoase abatute asupra localitatilor Baia Sprie si Sisesti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Seminar de informare in domeniul Muncii si Protectiei Sociale, dedicat oamenilor de afaceri, organizat de CCI Maramures
Citeste
VREME SEVERA: Cod portocaliu urmat de Cod galben in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.