FOTO: BAIA MARE - Biciclist lovit de masina pe strada Bujorului. O femeie a fost accidentata pe trecerea pentru pietoni

Un accident rutier a avut loc in aseara pe strada Bujorului din municipiul Baia Mare. Potrivit primelor informatii, se pare ca un biciclist a fost accidentat de un autoturism.

In urma accidentului, barbatul de pe bicicleta a suferit leziuni la un picior, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures, care l-a transportat la spital.

Si tot ieri, 06 august 2020, dar la ora 11:30, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin apelul de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca o femeie de 30 de ani din Baia Mare, care conducea un autoturism, a surprins si accidentat o femeie ce era angajata in traversarea strazii Crisan din municipiu, pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator. Victima, in varsta de 70 de ani, a fost transportata la spital unde a ramas internata sub supraveghere medicala.

Conducatoarea auto si pietonul au fost testatii cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

credit foto: ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO: BAIA MARE - Biciclist lovit de masina pe strada Bujorului. O femeie a fost accidentata pe trecerea pentru pietoni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Cum s-a produs accidentul rutier de la Sacel, soldat cu mai multe victime
Citeste
EXCLUSIV: PUSI IN LIBERTATE - Trei suspecti in bataia de pe Granicerilor au fost eliberati din arestul IPJ Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.