FOTO: Alte cinci masini abandonate, ridicate de politistii locali baimareni

Cinci autovehicule abandonate, aflate pe domeniul public, au fost ridicate miercuri, 25 noiembrie 2020, de angajatii Biroului Circulatie, Directia Politia Locala Baia Mare.

Cele cinci masini se aflau pe strazile Motorului, Margeanului, Nufarului si Bulevardul Unirii, iar trei dintre acestea nu au proprietari. Autovehiculele au fost depuse in curtea Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Margeanului.

Facem precizarea ca, in cazul in care masinile nu sunt revendicate in maximum 30 de zile, acestea intra in proprietatea municipiului Baia Mare si vor fi casate. Daca proprietarii doresc sa le recupereze, trebuie sa mearga la sediul Politiei Locale unde se va incheia un proces verbal de constatare a contraventiei, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsa intre 1.000 si 2.000 de lei. Dupa efectuarea platii, proprietarii vor putea reintra in posesia autovehiculelor.

Aceasta actiune va continua si pe parcursul saptamanii viitoare.

Va reamintim faptul ca, aceasta initiativa apartine primarului Catalin Chereches care a dispus, la inceputul anului curent, ca toate masinile abandonate, aflate pe domeniul public, sa fie ridicate.

Foto: Primaria Municipiului Baia Mare

Articolul FOTO: Alte cinci masini abandonate, ridicate de politistii locali baimareni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Un tanar a murit dupa ce s-a impuscat accidental in cap cu un pistol de asomat porci
Citeste
Sorin Vlasin: "PSD promite cresterea nivelului de trai pentru toti romanii"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.