FOTO / ACTUALIZARE: Accident in zona Clubul Vacarilor. O victima incarcerata. Cer spun politistii

Un accident rutier in urma caruia a rezultat o victima incarcerata a avut loc in urma cu cateva minute la intrarea in Baia Mare, langa Turnul Parasutistilor (zona Clubul Vacarilor), informeaza ISU Maramures.

Echipaje de pompieri, salvatori SMURD si politisti se indreapta spre fata locului.

Actualizare

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Se pare ca soferul autoturismului, fiind intr-o stare avansata de ebrietate, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un TIR parcat.

Actualizare – IPJ Maramures

Aseara, 01 decembrie, in jurul orei 19.00, politistii Serviciului Rutier Maramures au intervenit la un accident rutier produs la iesire din Baia Mare inspre Recea.

La fata locului politistii au identificat un autoturism care prezenta avarii si pe conducatorul acestuia, un barbat de 37 de ani din Bozanta Mica.

In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca soferul autoturismului nu a pastrat distanta de siguranta fata de o autoutilitara, la volanul careia se afla un barbat de 28 de ani din Gorj.

Conducatorul autoutilitarei oprise pe banda suplimentara din cauza unei defectiuni, iar soferul autoturismului a intrat in coliziune fata spate cu aceasta.

In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala a soferului autoturismului, care a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Barbatul de 37 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar in cazul celui de 28 de ani rezultatul a fost zero.

Ambilor barbati le-au fost prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Articolul FOTO / ACTUALIZARE: Accident in zona Clubul Vacarilor. O victima incarcerata. Cer spun politistii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Klaus Iohannis: „Imi doresc o prezenta mare la vot; nu exista discriminare pentru alegatorii din localitatile carantinate”
Citeste
ACTUALIZARE/ ACCIDENT IN BAIA MARE – O victima incarcerata in zona Clubul Vacarilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.