FOTO: ACtIUNI DE VERIFICARE A RESPECTARII MASURILOR DE PROTECtIE SANITARA, IN ZONELE AGLOMERATE DIN MARAMURES


Si in acest sfarsit de saptamana, sub autoritatea Institutiei Prefectului politistii maramureseni impreuna cu jandarmi, politisti de frontiera, politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ANSVA, ANPC, Ministerul Muncii, vor desfasura actiuni de verificare, cu efective marite, in zone aglomerate, unitati de alimentatie publica si zonele adiacente acestora, piete, terase, precum si in mijloacele de transport in comun.

La activitatile desfasurate in cursul zilei de ieri, 10 iulie a.c., au participat peste 310 efective, care au verificat 69 de societati comerciale si au legitimat peste 350 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.600 lei, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala si la Legea 61/1991 in context COVID-19.

Fortele de ordine vor desfasura permanent in aceasta perioada activitati de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada starii de alerta.



Facem apel catre cetateni sa respecte masurile de protectie sanitara si distantare fizica pentru a-si proteja propria sanatate si viata, dar si pentru a-i proteja pe toti cei din jur!

Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.

Articolul FOTO: ACtIUNI DE VERIFICARE A RESPECTARII MASURILOR DE PROTECtIE SANITARA, IN ZONELE AGLOMERATE DIN MARAMURES apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Oficial: S-a inregistrat cazul 10 de deces in Maramures! Total, 232 cazuri in judet, 24 cazuri active, 198 vindecati, 10 decedati
Citeste
Nou deces: Coronavirusul face victime in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.