FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: ASCO CF BAIA MARE – SPORT TEAM BAIA MARE 5-6 (2-3)

Miercuri, 20 octombrie, pe terenul din Satu Nou de Sus, pe o vreme deosebita de toamna si cu un soare imbietor pentru sport, s-a desfasurat partida de fotbal old boys dintre echipele prietene ASCO CF Baia Mare si Sport Team Baia Mare, fiind revansa la meciul din 26 august dintre cele doua echipe, cand invingatori au fost cei de la ASCO cu scorul de 2-0.
In prima repriza Sport Team deschide scorul prin Cristian Barbos (0-1, min. 10), insa la doar cateva minute cei de la ASCO egaleaza (1-1) prin Florin Bizau si preiau conducerea cu 2-1, min. 30, prin Claudiu Perse.
In ultimele minute din prima repriza, Sport Team controleaza mai bine jocul si reuseste sa inscrie doua goluri consecutive, prin Cristian Barbos si Florin Florea, astfel scorul la pauza a fost 2-3.
Dupa reluarea jocului, gazdele egaleaza destul de repede, prin Ionel Condrat (3-3) si jocul se relanseaza.
In min. 55, arbitrul Gabriel Pante acorda o lovitura de la 11 m celor de la Sport Team, pe care Bogdan Birle o rateaza, insa acesta se revanseaza cateva minute mai tarziu, cand pe un contraatac inscrie un gol in dreapta portarului Claudiu Ciceu si mareste avantajul celor de la Sport Team la 3-4.
Oaspetii mai inscriu de doua ori prin Cristian Barbos si Rares Pop-Popescu si scorul devine 3-6, min 70.
Echipa ASCO beneficiaza in min. 80 de o lovitura de la 11 m, si astfel aceasta reduce din handicap (4-6) prin Florin Chereches.
Pe fondul unei relaxari a celor de la Sport Team, pana la finalul jocului echipa gazda mai reuseste un gol prin Gheorghe Condrat, si scorul devine 5-6 in min. 87, insa in ultimele minute nu se mai intampla nimic si cei de la Sport Team termina meciul cu numarul 164 de la infiintarea echipei cu o victorie binemeritata (5-6).
A fost un meci echilibrat si deschis oricarui rezultat, ambele echipe reusind sa inscrie multe goluri, prin faptul ca fotbalul old boys se desfasoara fara brutalitati sau comportamente nesportive, jucatorii respectandu-se reciproc, ceea ce face ca echipele sa devina prietene, nu rivale, dand dovada de fair play, repriza a III-a continuand de obicei la marginea terenului.
De mentionat ca echipa Sport Team Baia Mare a reusit azi sa-l „inregimenteze” in lot pe jucatorul Onisor Nicorec (35 ani), fost jucator la trei echipe din Liga I din Ungaria (Eto Gyor, Mezokovesd-Zsory si Szeged Grosics Akademia). Acesta a mai jucat la Unirea Dej, Rapid Bucuresti si Farul Constanta.
In meciul de azi, Onisor s-a remarcat printr-un joc elegant si bine gandit, urmand sa se adapteze cat mai repede la echipa, pentru a acoperi foarte bine mijlocul terenului alaturi de Rares Pop-Popescu, urandu-i pe aceasta cale „Bun venit la echipa”!

Arbitrajul a fost foarte bun, asigurat de tinerii arbitri Gabriel Pante, Lorand Farkas si Viorel Zete.

ASCO CF: Claudiu Ciceu, Robert Bandy, Claudiu Perse, Florin Bizau, Cristian Pacurar, Gheorghe Soponar, Aurel Azoitei(cpt.), Marian Mihaila, Sorin Birle, Gheorghe Condrat, Ionel Condrat, Mircea Hausi, Nicolae Dabija, Radu Muresan, Florin Chereches si Ionut Maris.Antrenor Aurel Azoitei.

SPORT TEAM: Darius Mihut, Gheorghe Mateas, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardos, Florin Frent, Ciprian Coste, Ionut Pop. Daniel Luputi, Onisor Nicorec, Rares Pop-Popescu, Marian Sabadas, Daniel Gheighis, Cristian Barbos, Florin Florea, Mihai Herta si Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.

Echipa Sport Team Baia Mare aduce multumiri lui Stefan Sarca, viceprimarul orasului Baia Sprie, care a pus la dispozitie terenul din Satu Nou de Sus in conditii bune.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
In Borsa se desfasoara Targul de Turism Info Trip 2021 (FOTO)
Citeste
BAIA MARE | BATAIE LA GARA – Barbat lovit pana cand a fost lasat inconstient. A fost preluat de un echipaj SMURD
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.