FOTBAL- Meci amical intre Sport Team Baia Mare si Unirea Sasar, scor 2-2

FOTBAL  Meciul s-a disputat marti 16.07.2019, pe terenul din satul Sasar, locatie unde echipa din Baia Mare, urmeaza sa dispute vineri 19.07.2019, editia a VII-a a cupei Sport Team.Echipa din Baia Mare a intalnit o echipa formata din jucatori tineri, care este posibil sa se inscrie in Liga a V-a, si numai lipsa de omogenitate a facut sa nu inscrie goluri pana in ultimele minute de joc.

Prima repriza a fost echilibrata, insa fara goluri, ambele echipe, ratand ocazii clare de a marca, cei doi portari Darius Sasaran si Darius Mihut fiind "la posturi". Partea a doua a meciului a fost controlata in mare parte de cei de la Sport Team, care reusesc sa inscrie in min. 70 prin Sorin Bozantan, acesta "scapa" pe partea dreapta in urma unui contraatac si suteaza puternic in dreapta portarului Darius Sasaran de la gazde..

In min. 80, oaspetii majoreaza scorul prin Bogdan Birle, care marcheaza cu capul peste jucatorii aparatori si peste portarul care a iesit hazardat pentru a prinde mingea., respectandu-se zicala "ca 2-0, este cel mai periculos scor".

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Maries si Raul Cormos.

 

Echipele:

Unirea Sasar: Ioan Sarmasag, Andrei Pop, Adrian Farte, Antonio Arany, Marian Lupse, Daniel Buznea, Florin Crisan, Csabi Kovacs, Nicolas Turc, Alin Muresan, Calin Talpos, Denis Topan, Bogdan Trinca, Darius Sasaran, Alexandru Gherasim, Marius Ruse si Radu Nemes.Antrenor Radu Nemes.

Sport Team: Darius Mihut, Gheorghe Mateas, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Hindli, Cristian Magurean, Ionut Simon, Marian Sabadas, Florin Florea, Ionut Pop, Daniel Gheighis, Cristian Barbos, Rares Pop-Popescu, Bogdan Trif, Gavrila Alin, Sorin Bozantan, Bogdan Birle, Edy Costin si Florin Frent.Andrenor Ioan Marchis.

Dupa aceasta partida, echipa Sport Team organizeaza vineri 19.07.2019, de la ora 15.00, pe acelasi teren, editia a VII-a, a cupei Sport Team.

Pompierii s-au luptat cu flacarile pentru a stinge un foc izbucnit la o anexa din negresti oas
Citeste
Interventii Vital, joi, 18 iulie. Furnizarea apei potabile, sistata pe o strada din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.