FOTBAL. LIGA A 3-A. Secretul succesului la Progresul Somcuta Mare: "O mare, mare familie!"

Dupa un sezon incredibil in seria sud a ligii a patra, fara a cunoaste gustul amar al infrangerii, formatia maramureseana Progresul Somcuta Mare a castigat fara drept de apel in fata campioanei Salajului, Simleul Silvaniei, scor 2-0.

Cheia succesului la Progresul Somcuta Mare ne-a dezvaluit-o chiar Ionut Buhai, jucatorul care este oarecum liantul intre partea administrativa, antrenor si jucatori. "Am reusit pentru ca la Somcuta Mare suntem o mare, mare familie!" sustine Ionut Buhai.

"Bineinteles pentru promovarea in liga a III-a am avut un sprijin deosebit din partea AJF Maramures. Trebuie sa le multumim tuturor de la AJF, dar si presedintelui AJF, Zoltan Szekely. Ei ne-au ajutat enorm in a organiza meciul de la Satu Mare. Bineineteles, presedintelui AJF Satu Mare, Stefan Silaghi, cel care a reusit sa faca totul pentru ca meciul sa se poata disputa in conditii excelente.

Si, sa nu il uitam pe Gheorghe Buda, primarul orasului Somcuta Mare, Consiliului Local Somcuta Mare pentru ca a fost alaturi de noi. Antrenorului nostru, Mircea Dan, ai multumim pentru ca ne-a pregatit asa cum trebuie si mai ales pentru ca ne-a suportat toate mofturile si ifosele. A stiut cum sa ne pregateasca mental iar rezultatul a fost promovarea.

Supoterilor si prietenilor nostri, mii de multumiri. Au fost peste tot cu noi. Sa nu il uit si pe Adi Luca pentru sprijinul acordat. Baietilor le multumim pentru victoriile din cele doua meciuri de baraj. A fost un efort mare dar la final ne-am bucurat si am sarbatorit asa cum stim noi - IN FAMILIE" ne-a declarat Ionut Buhai, jucator Progresul Somcuta Mare.

Saptamana aceasta, joi mai exact, formatia Progresul Somcuta Mare va incepe pregatirile pentru LIGA a III-a.

Lotul de jucatori: Tudor Silviu Balmos, Nicolae Bogdan Barle, Ionut Augustin Buhai, Constantin Bogdan Busica, Gheorghe Adrian Cormos, Sergiu Andrei David, Valeriu Mihai Gherghel, Vasile Bogdan Hausi, Ioan Aleandru Ignat, Stefan Illes, Gabriel Bogdan Lazar, Florin Alexandru Lovasz, Andrei Mihalca, Darius George Muresan, Dorin Petrus, Vlad Ioan Pop, Florin Catalin Raduneata, Mihai Razvan Revesz. Antrenor: Dan Mircea. Delegat: Alexandru Buhai. Medic Razvan Chis.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTBAL. LIGA A 3-A. Secretul succesului la Progresul Somcuta Mare: "O mare, mare familie!" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

A murit copilul din Dej lasat de familie sa fie mancat de viermi
Citeste
PS Timotei Satmareanul s-a aflat in mijlocul credinciosilor din Racsa, unde a oficiat slujba Paraclisului Maicii Domnului (GALERIE FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.