FOTBAL, LIGA 2: Recea a pierdut acasa cu Csikszereda

Noul sezon al ligii secunde de fotbal din Romania a inceput sambata, 29 august. Nu mai putin de cinci partide au avut loc in prima zi, iar alte doua au fost amanate din cauza virusului COVID-19. Dintre echipele nou promovate care au debutat in noul sezon, doar Slobozia a reusit sa castige, invingand-o pe Turris cu scorul de 1-0. Celelalte doua, ACSF Recea Maramures si CSM Slatina, au pierdut cu 1-0, fiind invinse de Csikszereda, respectiv Dunarea Calarasi.

ACSF Recea Maramures - Csikszereda Miercurea Ciuc 0-1 (0-1)

Stadionul Central din Recea a fost gazda debutului istoric in liga secunda a formatiei ACSF Recea Maramures. Partida a inceput pe fondul dominarii oaspetilor, acestia incercand poarta de mai multe ori de la distanta, dar fara succes. Gazdele au incercat sa loveasca pe contraatac, dar suturile lui Coman si Micas nu i-au pus probleme portarului Ribansky.

Csikszereda a deschis scorul in minutul 29 dupa o greseala in apararea gazdelor. Mingea a ajuns la Levente Bara, in pozitie centrala, dupa o pasa gresita a fundasului central de la Recea. Levente a trecut apoi usor de un jucator al gazdelor si a sutat plasat de la circa 20 metri.

Repriza secunda a inceput cu gazdele in atac, alergand dupa egalare. In minutul 56, Balha l-a driblat usor pe un aparator de la Miercurea Ciuc, a intrat in careu si a fost faultat de portarul Ribansky. Penalty-ul a fost executat de Micas, dar aparat de goalkeeperul oaspetilor.

Cinci minute mai tarziu, Csikszereda putea majora diferenta, dar sutul trimis din 6 metri a lovit bara transversala.

Pana la finalul partidei, Recea a avut posesia mai mult, dar fara urmari pe tabela. Gazdele au mai avut o ocazie buna de a egala prin jucatorul impumutat de la CFR Cluj, Rares Ispas, dar lovitura de cap trimisa de acesta a fost parata de portarul oaspetilor.

Echipele de start:

ACSF Recea Maramures: Bota (cpt.) - Jucan, Oita, D. Simion, Potcoava, Micas, R. Rus, Brata, Chinde, Maries, M. Coman
Rezerve: Railean - Ant. Lung, R. Ispas, Urs, Balha, Teut, Al. Oltean, Fl. Cordos, Szecui
Antrenor: Ciprian Danciu

Csikszereda Miercurea Ciuc: Ribansky - R. Takacs, Intzidis, Apro, Palmes, Bara, Eder Gonzalez (cpt.), Botorok, Bauza, Marrone, T. Suciu
Rezerve: Gyenge - Csonka, Kalman, Meszaros, Gergely, N. Janos, A. Szabo, Szondi, Csuros
Antrenor: Valentin Suciu

Sursa Cluj24.ro

Articolul FOTBAL, LIGA 2: Recea a pierdut acasa cu Csikszereda apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Ciolacu, inainte de alegeri: Sunt convins ca romanii vor alege iar PSD. Noi muncim cu adevarat pentru ei
Citeste
ULTIMA ORA: Doua masini implicate intr-un accident rutier in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.