FOTBAL: Independenta Baia Mare devine ACS Fotbal Feminin Baia Mare incepand cu sezonul urmator


Independenta Baia Mare, formatie care activeaza la nivelul Ligii 1 feminin, a anuntat pe pagina sa de Facebook dezvoltarea unui nou proiect ambitios la nivelul judetului Maramures, care va purta numele ACS Fotbal Feminin Baia Mare.
Prin acest proiect se reunesc pentru un scop comun toate fortele judetului. Astfel, ACS Fotbal Feminin Baia Mare va duce mai departe traditia construita in acesti ani de Independenta Baia Mare (20 ani de activitate in sportul romanesc si 10 ani de existenta in fotbalul feminin), aducand un aer proaspat si reunind intr-o singura echipa cele mai bune jucatoare din judet.

Cu certitudinea vechimii de un deceniu, fotbalul feminin din judet a strans multi pasionati, iar din acest motiv conducatorii de la nivel local s-au mobilizat si au propus un proiect comun, care sa aduca satisfactie maramuresenilor si sa ridice nivelul in fotbalul feminin.

Echipa va fi condusa de Calin Bolos, care va avea functia de presedinte, alaturi de Florin Ianos si Marcel Popa, care vor completa functiile de conducere din echipa.
,,Ma simt onorat ca pot sa iau parte la acest proiect si vreau sa-i asigur pe toti iubitorii fotbalului ca Maramuresul va avea o echipa importanta care va fixa si mai puternic Baia Mare pe harta fotbalului feminin din tara si nu numai. O echipa mare are nevoie si de suporteri pe masura, asa ca fiti alaturi de noi!", a declarat presedintele Calin Bolos pe pagina de Facebook a clubului.

Articolul FOTBAL: Independenta Baia Mare devine ACS Fotbal Feminin Baia Mare incepand cu sezonul urmator apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Revoltator la spitalul din Suceava. Medicamentele impotriva Covid-19, furate chiar de cadre medicale
Citeste
Reguli stricte pentru romani la mall: de la timp redus la cabina de proba pana la interzicerea testarii produselor cosmetice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.