FOTBAL / ACTUALIZARE: Recea face istorie in Liga 2 si invinge Rapid Bucuresti. Organizatorul este anchetat de politie (FOTO)

ACS Comuna Recea si Rapid s-au duelat in etapa a 5-a din Liga 2, iar gazdele au castigat cu 2-1.

Desi prezenta fanilor pe stadioanele din Romania este interzisa, aproximativ 100 de persoane se aflau in tribuna arenei din Recea.

Potrivit protocolului FRF, in zona 2, tribuna stadionului, au voie 130 de persoane, dar toate trebuie sa fie implicate in organizarea meciului, angajati ai cluburilor sau sa fie reprezentati media, FRF, LPF. In tribune au putut fi vazuti insa si destui minori, si oameni care mai degraba pareau spectatori obisnuiti, nicidecum personal care se ocupa de organizare. Mai mult, mai nimeni n-avea masca de protectie!

In plus, cateva sute de fani s-au ingramadit in afara stadionului, urmarind partida prin gardul de langa stadion, fara sa respecte regulile de distantare impuse.

,,Nu am timp sa vorbesc! Nu stiu despre ce e vorba", a declarat Felix Grigore, directorul departamentului de competitii din cadrul FRF, pentru GSP.ro.

Potrivit surselor noastre, organizatorul respectiv ACS Comuna Recea, este anchetat in privinta spectatorilor.

Sursa gsp.ro

ACTUALIZARE

Accesul spectatorilor la meciul de fotbal din Liga a II-a dintre echipele ACS Recea-Rapid Bucuresti, s-a desfasurat cu respectarea prevederilor legale.
Persoanele prezente in zona 2 au fost verificate pe baza de tabel de catre observatorul de joc si corespund Regulamentului si Protocolului FRF.
Pe timpul meciului, ploaia torentiala a determinat persoanele aflate in zonele 1 si 2 a stadionului sa se regrupeze in singura zona acoperita pentru a se adaposti. Observatorul de joc nu a constatat incalcari ale normelor legale.
La acest moment, situatia este analizata in vederea luarii masurilor legale care se impun, spun reprezentantii Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca

Articolul FOTBAL / ACTUALIZARE: Recea face istorie in Liga 2 si invinge Rapid Bucuresti. Organizatorul este anchetat de politie (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Elevii vor face cursuri de educatie sanitara doar cu acordul scris al parintilor
Citeste
IPJ Maramures: Precizari despre misiunile pentru siguranta procesului electoral
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.