Fotbal

Etapa din acesta weekend a programat derby-ul seriei Sud a ligii a IV-a. Somesul Ulmeni a primit vizita celor de la Progresul Somcuta Mare.

A fost un meci disputat, care a adus victoria gazdelor cu scorul de 2-1 . Daca Ulmeni nu mai face pasi gresiti pana la finalul sezonului, va castiga seria.

Ieri la Seini, echipa locala a primit vizita celor de la Bradul Grosii Tiblesului. Gazdele au castigat la limita, scor 2-1. Seini a condus cu 2-0 iar in minutul 60 au avut un jucator eliminat. Oaspetii au redus din diferenta, insa nu au reusit sa egaleze.

Unul dintre fostii jucatori ai echipei, a acuzat in termeni duri arbitrajul si a amenintat cu retragerea echipei. "Seini-grosii Tiblesului =2-1!!! ARBITTAJ EXECRABIL AL Domnului Barbus. Arbitraj ce probabil va face ca echipa Bradul sa se retraga din aceasta competitie masluita!!!!" a scris acesta.

De cealalta parte, reprezentantii celor de la Seini au precizat ca arbitrajul a fost acceptabil si ca neputinta oaspetilor din teren nu ar trebui aruncata asupra brigazii de arbitri. "Nu au fost capabili sa castige in teren desi jucau cu un om in plus. Si noi ne-am plans ca am avut jucator eliminat. Dar sa acuzam in asemenea hal arbitrajul este un lucru josnic. Frustrarile si neputinta unora nu pot fi aruncate asupra unor oameni. Nu au avut taria de a recunoaste ca au fost slabi si nu au fost capabili sa castige. Acesta este adevarul" au spus acestia.

Probleme si la meciul dintre AS Nistru si Lapusul Tg. Lapus. Sabau de la gazde a fost eliminat si de aici a inceput circul cu brigada de arbitri. Oaspetii s-au impus cu un scor de handbal: 3-11.

FC Suciu a castigat cu scor de neprezentare in deplasarea de la Unirea Sisesti: 0-3.

vom reveni

Radiografia sistemului national de invatamant superior de stat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.