Focuri de armA, sirene, girofaruri si urmariri pe valea raului din viseu de sus

"De ce nu scrieti nimic despre ce s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica pe Valea Raului din Viseu de Sus?" este mesajul primit de la cititorii nostri fideli din orasul amintit.

Detaliile de la fata locului primite de la cititorul nostru au continuat: "echipajele politiei de frontiera au urmarit un localnic, certat cu legea din cate vorbeau oamenii pe aici. Au fost sirene, girofaruri, urmariri. Au fost si multe focuri de arma.

Oamenii vorbesc ca s-a tras foc dupa foc, dar tot nu l-au prins. A fugit sus pe Vaser, in munte. Se spune ca se ocupa cu contrabanda in zona.

Toata noaptea au umblat pe aici politie de frontiera, zici ca era zona de razboi. M-am mirat ca nu am vazut nimic astazi la dumneavoastra".

In final mentionam faptul ca fidelul nostru cititor ne-a trimis si pagina de facebook a individului urmarit, insa asteptam ca Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures sa ne confirme informatiile furnizate din zona respectiva.

Daca aveti ponturi, fotografii sau informatii care pot deveni o stire le asteptam pe adresa de [email protected] sau pe pagina noastra de facebook:

Cand va fi lovita Romania de al doilea val de imbolnaviri cu noul coronavirus
Citeste
Raed Arafat ii avertizeaza pe romani: Relaxarea nu se mai face din 15 mai, daca situatia se inrautateste
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.