Focuri de arma pe ritm de muzica populara la Borsa

MARAMURESUL SALBATIC  Va prezentam astazi imagini incredibile surprinse in Muntii Maramuresului, la Borsa – granita externa a Uniunii Europene. Un Tinut al Nimanui, un tinut al haiducilor care isi fac singuri dreptate, o zona in care legea si tot ceea ce inseamna institutii care ar trebui sa aplice legea lipsesc cu desavarsire.

Sa revenim asadar. Gheorghe Stetco, zis Gagea, locuitor de "vaza" al Borsei. Haiduc in adevaratul sens al cuvantului. Va mai amintiti de el? Daca nu va amintim noi: 8 decembrie 2008 intra in sediul Palatului de Justitie inarmat. Este prins de jandarmi si dezarmat. A sustinut atunci ca nu a vrut sa ii faca nimic judecatoarei care se ocupa de dosarul sau. O zi mai tarziu, politistii au efectuat perchezitii la domiciliul acestuia. Ce au gasit? Un adevarat arsenal: carabina nemteasca cu laser, cartuse.

"Un nou caz in Borsa, Maramures. Borseanul Stetco Gheorghe zis Gagea face ravagii in Preluca Dealul Gagii unde si-a construit o cabana. Pur si simplu zona este transformata in poligon de tragere cu armele ilegale pe care le detine. Nu detine permis de port arma" este mesajul care insoteste imaginile foto si video publicate de VasileDale.ro

Ce spune Politia

In aceasta dimineata politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce pe o retea de socializare au fost postate fotografii si o inregistrare video cu un barbat care foloseste o arma.

Verificarile efectuate pana in acest moment de politisti au condus la identificarea barbatului, borsean in varsta de 66 de ani, care detine fara drept o arma, posibil letala. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

Sursa info si foto: VasileDale.ro

Amenzi si soferi ramasi fara permise, certificate si placute de inmatriculare
Citeste
Activitati infractionale impiedicate de maramureseni cu spirit civic
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.