FOCARE IN MARAMURES: echipa de fotbal Minaur – 11 cazuri confirmate. Centrul privat de ingrijire persoane varstnice Baia Sprie – 30 de cazuri, Primaria Sighetu Marmatiei – 7

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica confirmarea infectarii cu virusul SARS-CoV-2 a unui cadru didactic de la Scoala Gimnaziala nr.7 din Viseu de Sus. La sediul unitatii de invatamant se va efectua dezinfectia. Cadrul didactic confirmat a predat la toate clasele de ciclu gimnazial, iar in acest context Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant a solicitat si primit aviz pentru desfasurarea cursurilor exclusiv online pentru o perioada de 14 zile.

Un alt cadru didactic confirmat este de la o gradinita din municipiul Baia Mare. Grupa la care si-a desfasurat activitatea cadrul didactic isi va suspenda cursurile pentru o perioada de 14 zile.

De asemenea, au mai fost confirmati pozitiv alti doi fotbalisti din cadrul clubului de fotbal Minaur Baia Mare, un beneficiar al serviciilor de asistenta sociala de la un centru de ingrijire privat din orasul Baia Sprie, un judecator de la Judecatoria Baia Mare, un angajat de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului si trei persoane din localitatea Ardusat, contacti directi ai unor cetateni infectati anterior.

S-au luat masurile specifice de protectie in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare si cu respectarea procedurilor. Reiteram, avand in vedere cresterea numarului de cazuri in municipiul Baia Mare, dar si in alte aglomerari urbane, solicitarea catre cetateni de a respecta masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de Institutul National de Sanatate Publica si Directia de Sanatate Publica Maramures pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru.

CITESTE SI:

Articolul FOCARE IN MARAMURES: echipa de fotbal Minaur – 11 cazuri confirmate. Centrul privat de ingrijire persoane varstnice Baia Sprie – 30 de cazuri, Primaria Sighetu Marmatiei – 7 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 8 octombrie 2020: S-a ajuns la 124 decese in Maramures (inca 3!). Record judetean intr-o zi, 85 noi cazuri (total 2.401). Record national intr-o zi, 3.130 (total 113.112)
Citeste
Spiritele se incing la HoReCa. Reprezentantii industriei ospitalitatii spun ca vor da statul in judecata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.