Focare COVID-19 IN MARAMURES: Doi angajati URBIS au coronavirus. Fost director de la Apele Romane, judecator de la Judecatoria Baia mare, confirmati pozitiv


Informatii noi ne-au sosit PE SURSE despre persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Bineinteles, ca oficial NU S-A SPUS NIMIC despre ceea ce va vom prezenta in cele ce urmeaza.

Pentru inceput sa spunem ca in Maramures s-a inregistrat un plus de 50 de oameni confirmati pozitiv (2.316 in judet de la inceputul pandemiei) cu COVID-19, dar si doua persoane care au decedat (numarul deceselor in judet a ajuns la 121). Totodata precizam si faptul ca CJSU Maramures a confirmat stirea noastra de ieri pe care v-am prezentat-o in premiera in care 9 jucatori de fotbal de la formatia Minaur Baia Mare au fost confirmati pozitiv. Totodata, am fost anuntati ca un cadru didactic de la Colegiul National "Vasile Lucaciu" din Baia Mare si unul de la Scoala Gimnaziala "Alexandru Ivasiuc" Baia Mare au fost confirmati pozitiv.


Trecem mai departe si va spunem ce NU NI S-A COMUNICAT INCA OFICIAL.

Spre exemplu, fostul director de la Apele Romane Maramures, actualmente angajat la DGASPC, Maramures a fost confirmat pozitiv.

Trecem mai departe la societatea URBIS Baia Mare. Acolo, o dispecera si sotul acesteia - sofer de autobuz, au fost confirmati pozitiv COVID-19. Sursele noastre sustin ca femeia este internata la spital iar sotul este asimptomatic.

Trebuie sa mai precizam si faptul ca in cursul serii de ieri (6 octombrie 2020) jurnalistii Antena 3 au anuntat ca azi la ora 13 vom avea peste 2.600 cazuri noi si peste 80 de decese. Imediat Grupul de Comunicare Strategica a iesit public si a dezmintit stirea, catalogand-o ca INFORMATIE FALSA! Cate cazuri noi a avut Romania astazi? 2.958 si 82 de decese! ASTEPTAM SCUZE PUBLICE DIN PARTEA GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICA pentru ca am fost catalogati ca MINCINOSI. In caz contrar, site-urile noastre vor publica toate informatiile furnizate de acest grup sub semnatura de GRUPUL DE DEZINFORMARE PUBLICA.

ACTUALIZARE

In data de 07.10.2020, conducerea Tribunalului Maramures a fost notificata telefonic cu privire la faptul ca un judecator din cadrul Judecatoriei Baia Mare a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.
Ca urmare, la ora 16.00, sediul Palatului Justitiei a fost dezinfectat prin intermediul unei firme specializate. De asemenea, au fost dispuse toate masurile necesare in vederea continuarii activitatii in conditii de siguranta, conducerea Tribunalului fiind in contact permanent cu Directia de Sanatate Publica Maramures.
Reamintim in acest context importanta respectarii regulilor de igiena personala precum si a masurilor de distantare sociala.

Comenteaza cu Facebook

Articolul Focare COVID-19 IN MARAMURES: Doi angajati URBIS au coronavirus. Fost director de la Apele Romane, judecator de la Judecatoria Baia mare, confirmati pozitiv apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Grav: COVID-19 la Palatul Justitiei din Baia Mare!
Citeste
Reprezentantii din Industria Evenimentelor, apel disperat catre Guvern: ,,Din martie suntem complet blocati!"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.