FOCAR LA STIINtA EXPLORARI BAIA MARE / ACTUALIZARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi


Cu toate masurile de precautie luate, Noul coronavirus da batai de cap echipei de volei Stiinta Explorari Baia Mare, astfel ca baimarenii nu vor putea lua startul in noul campionat.
La testele obligatorii pentru Covid-19, efectuate in aceasta saptamana, au rezultat nu mai putin de 10 (zece) rezultate pozitive. Cei infectati sunt antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog si jucatorii Robert Tutea, Dragos Raileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crisan si Adrian Savoiu.
Toti sunt asimptomatici si se afla in izolare, pentru 14 zile, la domiciliu. Din aceasta cauza, echipa se vede in imposibilitatea de a se deplasa in capitala la primul turneu din editia 2020-2021 a Diviziei A1.

Conform regulamentului, vor fi pierdute cu 3-0 partidele cu CSU Stiinta Bucuresti si Universitatea Cluj. Sanatate multa, tuturor!

ACTUALIZARE – CJSU Maramures

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica faptul ca persoane sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 la echipa de volei masculin Stiinta Explorari Baia Mare. Toate cele 11 persoane sunt asimptomatice. Directia de Sanatate Publica Maramures a declarat focar la echipa de volei.

Se efectueaza ancheta epidemiologica si au fost dispuse masurile specifice de protectie a sportivilor, dar si a personalului din cadrul echipei masculine de volei. Reiteram, avand in vedere cresterea numarului de cazuri in judet, solicitarea catre cetateni de a respecta masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de Institutul National de Sanatate Publica si Directia de Sanatate Publica Maramures pentru a preveni si a limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru.

Articolul FOCAR LA STIINtA EXPLORARI BAIA MARE / ACTUALIZARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Maramuresean condamnat pentru talharie, oprit la Petea
Citeste
Un virusolog spune ca nu scapam nici in 2021 de Sars-Cov-2
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.