FOCAR COVID-19: Precizari oficiale ale CJSU Maramures referitoare la Spitalul Municipal Sighet

Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei a initiat, dupa confirmarea a trei cadre medicale infectate cu noul coronavirus, testarea tuturor angajatilor din cadrul unui laborator acreditat in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

Directia de Sanatate Publica Maramures a verificat unitatea medicala si a constatat ca spitalul dispune de biocide si echipamente de protectie. De asemenea, unitatea medicala a procedat la efectuarea triajului epidemiologic.

Dupa recoltarea probelor si finalizarea analizelor au fost confirmate alte cinci cadre medicale infectate cu COVID-19. Acestea au fost internate intr-o sectie de boli infectioase a unei unitati medicale.

S-a procedat in spital la efectuarea curateniei si dezinfectiei, luarea de masuri specifice pentru protectia personalului si pacientilor in scopul prevenirii si limitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus.

Contactii directi au fost izolati la domiciliu in conformitate cu procedurile si prevederile legislatiei in vigoare. Conducerea spitalului a dispus angajatilor, a caror prezenta nu este necesara in unitatea medicala, ramanerea acasa, prin acordarea de zile libere. Directia de Sanatate Publica Maramures desfasoara ancheta epidemiologica, anunta Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

Articolul FOCAR COVID-19: Precizari oficiale ale CJSU Maramures referitoare la Spitalul Municipal Sighet apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

120 de absolventi maramureseni au sustinut proba scrisa de Limba si literatura materna din cadrul Evaluarii Nationale
Citeste
BINE DE STIUT: Informatii referitoare la eliberarea certificatelor de cazier judiciar si adeverintelor de integritate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.